14/06/2024

Anda Adam și fetița ei au plecat în Dubai. Artista a făcut anunțul pe contul de socializare

Anda Adam și fetița ei au plecat în Dubai. Artista și-a anunțat fanii de pe contul de socializare că va susține un concert departe de România, iar alături de ea va fi „dansatoarea”, vedeta referindu-se la micuța Evelin.

Anda Adam și fetița ei au plecat în Dubai, unde vedeta are de susținut un concert. De altfel, este pentru prima dată când Evelin părăsește țara alături de mama ei.

Anda Adam și fetița ei au plecat în Dubai pentru câteva zile

“Mergem la concert cu noua dansatoare! Va pupa Evelin!? Dubai we are coming”, a scris Anda Adam pe contul de socializare. „Ce mult seamănă cu tine”, „Drum bun, să vădistrați”, „Ce mare a crescut fetița ta”, sunt câteva dintre comentariile prietenilor virtuali.

Anda Adam e topită după fetița ei. Evelin este adorabilă, iar imaginea postată de vedetă spune mai mult decât o mie de cuvinte despre cât de mult își iubește artista moștenitoarea.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *