18/04/2024

Diana Munteanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Ce spune despre momentul emoționant

Diana Munteanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă și a urcat pe podium într-o prezentare de modă, la Săptămâna Modei la București.

Diana Munteanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, însă de data aceasta, într-o prezentare de modă. Vedeta a povestit experiența și a recunoscut că a avut emoții.

Diana Munteanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă în fața a zeci de oameni

„Când am fost măritată – pentru cei care nu ştiu am fost deja măritată… între timp am şi divorţat – rochia mea a fost una tip sirenă, foarte strânsă, aşa se purtau atunci… Se mai poartă şi acum, ce-i drept.  A fost uşor incomod pentru mine. N-aş mai alege acelaşi model, aş alege o rochie care să sublineze linia corpului. Dar să nu fie foarte strâmtă.”, a povestit Diana Munteanu pentru Observator Special.

„Când vii într-un atelier ca ăsta, practic, te vrei mireasă. Nu m-am mai gândit la varianta măritişului, dar nu se ştie niciodată. Nu mi s-a propus , dar dacă mi s-ar propune nu ştiu ce aş răspunde.”, a mai spus vedeta în cadrul aceluiaşi interviu. Diana Munteanu nu a fost deloc inspirată în momentul în care a acceptat să aibă o relație cu un tânăr cu 12 ani mai mic. Prezentatoarea TV a sperat că va reîntineri, din toate punctele de vedere, alături de Bogdan Nemțeanu, însă la finalul relației, după aproape doi ani de iubire primăvăratică, s-a ales cu porecla „babă teroristă”.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *