12/08/2022

Dan Negru, făcut KO de Stela Popescu. „M-a umilit”

Dan Negru, făcut KO de Stela Popescu. Prezentatorul de televiziune a fost uluit de rezistența fizică a marii doamne a comediei românești.

Dan Negru este cel mai longeviv prezentator de televiziune de la noi. De altfel, el a prezentat, pentru a 17-a oară consecutiv, o emisiune dedicată Revelionului la TV.

Implicat în mai multe proiecte de televiziune la Antena 1, Dan Negru a filmat recent alături de îndrăgita actriță Stela Popescu.

Dan Negru s-a declarat învins în fața acesteia.

Dan Negru, făcut KO de Stela Popescu. „Eu fleașcă, ea fresh”

Stela Popescu l-a uimit pe prezentatorul de televiziune cu rezistența sa fizică

„Am filmat din nou cu Stela Popescu și iar m-a umilit într-ale rezistenței fizice… Îmbrăcată cool, cu imprimeuri și culori vii, după 3 ore de filmare, pe pantofi cu toc, la 81 de ani, ea e fresh. Eu sunt fleașcă, în pantofi comozi…

”Nea Mărin Miliardar”,unul dintre filmele în care a jucat, a adunat în sălile de cinema mai mulți spectatori decât TOATE filmele românești,laolaltă, făcute după Revoluție…”, a spus Dan Negru, care a spus ce salariu are o asistentă Tv.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.