27/10/2021

O britanică susține că a fost concediată după doar cinci minute pentru că arăta prea bine

O britanică susține că a fost concediată după nici cinci minute de la noul loc de muncă, deoarece arăta prea bine, relatează Daily Mail. Tânăra în vârstă de 24 de ani acuză de acest lucru o firmă de producții TV.

Emma Hulse susține că se afla de doar cinci minute la noul loc de muncă, atunci când șeful ei i-a dat mesaj să-i spună că nu mai au nevoie de serviciile ei. Tânăra spune că a apoi a discutat cu șeful ei, care a întrebat-o dacă aceasta este și model.

“Am fost dezamăgită când au fost trimisă acasă. Nu știam ce să fac. Poate că sunt angajați oameni care au un aspect fad, iar eu le atrăgeam atenția colegilor”, a declarat tânăra.

Ea susține că nu era îmbrăcată indecent, ci avea un tribou și pantaloni. Mai mult, tânăra afirmă că ulterior șeful ei i-a sugerat să iasă în oraș.

Patronul firmei angajatoare are însă o versiune complet diferită. El susține că tânăra fusese, de fapt, în probe timp de trei luni, iar ei nu au fost mulțumiți de munca ei.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.