29/05/2024

Aniversare tristă pentru Răzvan Botezatu. “Din păcate a murit mult prea devreme…”

Aniversare tristă pentru Răzvan Botezatu. Tatăl realizatorului tv era născut în aceeași zi cu acesta, pe 18 aprilie. Din păcate, bărbatul s-a stins din viață, iar matinalul de la Antena Stars nu poate trece peste drama trăită.

Aniversare tristă pentru Răzvan Botezatu, care astăzi împlinește 27 de ani. Tot astăzi, ar fi fost ziua tatălui său, care a murit în urmă cu doar câteva luni. Bote a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare, alături de care a atașat și o imagine.

Aniversare tristă pentru Răzvan Botezatu

Aniversare tristă pentru Răzvan Botezatu, după moartea tatălui său

“Tata… Eram născuți în aceeași zi… astăzi m-ar fi sunat să îmi spună „La mulți ani!” era foarte mândru de mine. Din păcate a murit mult prea devreme și a trebuit să plece acolo sus în CER… Te iubesc TATĂ și mi-e dor de tine”, a scris Răzvan Botezatu în dreptul imaginii de pe contul de socializare.

 

 

Post-ul Aniversare tristă pentru Răzvan Botezatu. “Din păcate a murit mult prea devreme…” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *