11/12/2023

Oana Roman se pregătește de mare petrecere. Se serbează și pe ea și pe mama sa

Oana Roman se pregătește de mare petrecere. Vedeta pune la punct ultimele detalii pentru petrecerea dată pentru ea și mama sa.

Oana Roman, care este căsătorită cu Marius Elsei, împreună cu care are o fetiță, și-a aniversat ziua de naștere la jumătatea lunii aprilie. Miercuri, 19 aprilie, a fost și ziua de naștere a mamei sale, Mioara Roman, fosta soție a ex-premierului României, Petre Roman.

Cele două, mamă și fiică, vor avea petrecere comună joi, 20 aprilie, la un salon de lux din Capitală.

Oana Roman se pregătește de mare petrecere. „De-abia aștept”

Oana Roman se află la salonul unde va avea loc petrecerea, unde pune la cale ultimele detalii. Extrem de încântată și nerăbdătoare, vedeta le-a arătat și fanlor ei câteva imagini de la fața locului.

„E frig afară și plouă, dar eu m-am trezit plină de viață și de bucurie și de-abia aștept petrecerea de diseară la care nu mă serbez doar pe mine, ci și pe mama.
Am venit să aranjez ultimele detalii și sunt foarte mulțumită de promtitudinea și profesionalismul celor de aici. Sala e superbă, desprinsa parcă dintr-un castel.
De abia șstept petrecerea”, a explicat Oana Roman pe o rețea de socializare.

Post-ul Oana Roman se pregătește de mare petrecere. Se serbează și pe ea și pe mama sa apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.