25/06/2024

Oana Roman și-a înnoit casa. “Pe rând, pentru că nu-mi permit să le iau pe toate odată”

Oana Roman, fiica fostului premier al României Petre Roman, este extrem de bucuroasă de recenta achiziție pe care a făcut-o pentu casa ei.

Oana Roman, care are o emisiune pe live pe pagina de Facebook a revistei Viva, a reușit să-și înnoiască locuința cu o piesă de mobilier pe care și-a dorit-o foarte mult. Este vorba despre un pat din lemn masiv, de culoae albă, pentru dormitorul conjugal, pat pe care l-a comandat de Crăciun.

Oana Roman, care de curând a vorbit despre supărările din viața ei, a explicat că mai vrea să-și achiziționeze câteva piese din lemn masiv, însă o va face în etape, dat fiind că nu dispune de banii necesari pentru a le cumpăra pe toate deodată.

 

“De Crăciun am dorit să-mi fac un super cadou și mi-am comandat un super pat .

Cumpărasem unul pentru Isa, din lemn masiv, și mi-am dorit unul și pentru mine. Mobila din lemn masiv e mai scumpă, dar rezistă generații ! Chiar și 100 de ani! Am așteptat ceva, dar a meritat! Am cel mai frumos și trainic pat. Și-mi voi lua și un dulap și noptiere! Pe rând, pentru că nu-mi permit sa le iau pe toate odată !”, le-a mărturisit Oana Roman prietenilor săi virtuali.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *