18/04/2024

Andreea Mantea a slăbit, dar tot e nemulumită. „Oricât ai ține dietă, bucata asta… dacă aș putea să o tai”

Prezentatoarea de televiziune Andreea mantea a slăbit foarte mult după ce a născut, însă tot afirmă că sunt părți ale corpului care nu îi plac.

Andreea Mantea este una dintre cele mai focoase brunete din showbiz-ul românesc.

Prezentatoarea de televiziune, care este mămica unui băiețel pe nume David, arată foarte bine, mai ales după ce a slăbit. Andreea Mantea a reușit să scape de kilogramele în plus cu ajutorul unei diete pe bază de zer.

În ciuda faptului că are o siluetă de admirat, bruneta nu este pe deplin mulțumită de corpul ei, după cum a declarat la emisinea „Teo Show”, de la Kanal D.


„Mai atârnă câte o șuncuță. oricât ai merge la sală, oricât ai ține dietă, bucata asta … dacă aș putea să o tai, Doamne, ce bine ar fi.

 Aș tăia-o, aș pune-o pe grătar și aș ști că gata, am scăpat de ea!”, a spus Andreea Mantea în timp ce a mers să-și caute rochii pentru ocazii speciale.


Citește și: Şi-a regăsit mama biologică după ce a urcat pe scenă la X Factor. L-a văzut la televizor și l-a contactat!


 

Post-ul Andreea Mantea a slăbit, dar tot e nemulumită. „Oricât ai ține dietă, bucata asta… dacă aș putea să o tai” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *