29/11/2021

Mădălina Ghenea a născut. Modelul a devenit mama unei fetițe

Mădălina Ghenea a născut astăzi o fetiță perfect sănătoasă. Modelul și iubitul său, Matei Stratan, sunt părinți pentru prima dată. 

Mădălina Ghenea a născut astăzi o fetiță, prin cezariană, asta după ce durerile travaliului au durat peste 10 ore. Imediat ce au ajuns la spital, bruneta a fost preluată de medici. În timp ce multe cupluri aleg să petreacă ani buni împreună până să facă acest pas important, Mădălina Ghenea a rămas însărcinată chiar după prima lună de relație. Se pare că Mădălina a rămas însărcinată în Italia, acolo unde cei doi amorezi și-au petrecut vara. Imediat după ce au recunoscut că formează un cuplu, Matei n-a mai pierdut-o din ochi pe Ghenea și a însoțit-o la toate festivalurile de film, prezentările de modă sau evenimentele mondene organizate în Italia la care a fost invitată.

Matei Stratan nu numai că a fost extrem de încântat de veste, însă a preferat să țină totul secret, tocmai ca viitoarea mămică să aibă parte de liniște.

Mădălina Ghenea a rămas însărcinată în Italia

Sarcina Mădălinei Ghenea a fost subiect de dezbatere multe luni, însă confirmarea a venit la începutul lunii martie, când Mădălina a realizat un pictorial în care își prezintă burta suficient de mare pentru a trece ca fiind în ultimul trimestru.

Mădălina Ghenea va avea o fetiță. Momente grele pentru vedeta. A ajuns de urgență la spital

Cei mai apropiați prieteni care au primit vestea la fel de surprinși explică toată această secretomanie se datorează dorinței viitorilor părinți de a avea parte de liniște. Mădălina și Matei au vrut să se bucure întâi ei de minunea care li se întâmplă și abia apoi să o împărtășească lumii.

E primul copil, dar nu ultimul

”Primele luni au fost dificile. Am ajuns în spital, am crezut că am să-l pierd. Eu vreau cinci, sau şase. Visez la o familie numeroasă. Mi-am dorit un copil, dar a fost greu”, a mărturisit el Ghenea, pentru Gioia, citat de Gossipetv.com.

Mădălina a povestit că avut o sarcină destul de grea, astfel că a trăit emoții intense pe parcursul celor opt luni, însă un lucru a fost mereu sigur: cei doi și-au dorit un copil extrem de mult.

”În sfârșit mi se îndeplinește cea mai mare dorință, am găsit liniștea pe care cu toții o căutăm. E minunat să găsești cel mai cald cămin în partenerul tău, oriunde ai fi. În mai-iunie voi avea trei contracte, iar ea va fi cu mine. De îndată ce se va putea, vom începe să călătorim. Este visul meu să-i arăt lumea”, a povestit Mădălina Ghenea pentru Elle.ro.

Citește și:

Post-ul Mădălina Ghenea a născut. Modelul a devenit mama unei fetițe apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.