18/04/2024

Oana Sârbu a emoționat-o teribil pe Marina Voica. „Lăcrimez de durere”

Oana Sârbu a emoționat-o teribil pe Marina Voica. Cuvintele pe care le-a auzit marea artistă de la vedeta din filmul „Liceenii” i-au ajuns direct la suflet.

Marina Voica, care la vârsta de 80 de ani este cât se poate de activă, este unul dintre numele grele ale scenei muzicale din România.

Artista, care în tinerețe era extraordinar de senzuală, a filmat recent pentru o emisiune de Paște, de la Antena Stars.

Acolo s-a aflat și alături de oana Sârbu, de care o leagă o frumoasă prietenie.

Oana Sârbu a emoționat-o teribil pe Marina Voica. „Lucruri pe care nu mi le-aș fi imaginat”

După filmare, Oana Sârbu a făcut publică o fotografie în care apare alături de Marina Voica. imaginea este însoțită de un mesaj emoționant pentru marea artistă.

„Cu cea mai explozivă, fascinantă, misterioasă, feminină personalitate din, cu adevărat, „generația de aur” a muzicii românești, doamna Marina Voica ?
Bucuroasă și acum, după treizeci de ani de meserie, să stau alături de dumneaei, într-o emisiune, într-o fotografie, lucruri pe care când eram puștoaică, nu mi le-aș fi imaginat! Mulțumesc, destinului!”, a scris Oana Sârbu.

Marina Voica i-a răspuns imediat Oanei Sârbu:

„Oana, lăcrimez și de fericire și de emoții și de durere… În asta este tot ce cuprinde scrisul tău… Destinului mulțumesc eu că exiști TU care poți să-mi fii ca vârstă o fiică și asta înseamnă că povestea mea va continua prin tine!”.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *