14/06/2024

Anca Țurcașiu și-a aniversat nașa de cununie. Ce mesaj i-a transmis soției omului de afaceri Cristian Țânțăreanu

Anca Țurcașiu și-a aniversat nașa de cununie. Cântăreața i-a făcut urări publice celei care i-a fost părinte spiritual la nuntă.

Cântăreața Anca Țurcașiu este admirată de toată lumea pentru felul în care arată, dar și pentru felul ei de a fi, extrem de firesc și normal.

Artista este căsătorită, de aproape 20 de ani, cu medicul Cristian Georgescu. Cuplul are împreună un băiat pe nume Radu.

Anca Turcașiu și partenerul ei de viață au avut alături, ca părinți spirituali, la nunta lor, pe omul de afaceri Cristian Țânțăreanu și soția acestuia, Manuela.

Anca Țurcașiu și-a aniversat nașa de cununie. Alături de Manuela Țânțăreanu și familie, la Corbeanca

Nunta Ancăi Țurcașiu, la care au fost nași Cristian Țânțăreanu și Manuela, a avut loc la Corbeanca, iar la eveniment au participat peste 400 de invitați.

Duminică, 30 aprilie, nașa Ancăi țurcașiu și-a aniversat ziua de naștere. Artista i-a făcut urări publice pe o rețea de socializare, acolo unde a postat și o fotografie în care apare alături de manuela Țânțăreanu, care poartă costum tradițional românesc, la Corbeanca.

„La mulți ani, draga mea nașă!”, i-a transmis Anca Țurcașiu.

Vedeta, soțul și fiul lor au petrecut weekend-ul la Corbeanca, alături de nașii lor.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *