22/01/2022

Cadouri de 1 martie pentru iubită. Cum s-o suprinzi de Mărțișor

Se apropie Ziua Mărțișorului și încă nu știți ce cadouri de 1 martie pentru iubită să cumpărați? Dacă sunteți în pană de idei, iată câteva sugestii care vă vor ajuta să o suprindeți. Mergeți la sigur cu dacă alegeți florile, dar mai ales un aranjament floral spectaculos. Bijuteriile, parfumurile sau     bilete la concertul artiștilor preferați ar putea să bucure pe cea pe care o iubiți.

Găsirea cadoului perfect pentru femeia din viața dumneavoastră poate părea o „misiune imposibilă”, însă se poate transforma totul într-o simplă alegere. Iată câteva sugestii care ar putea satisface aproape toate gusturile.

Se spune că nicio sărbătoare nu trebuie să treacă fără flori. Cu siguranță, dați lovitura dacă veți cumpăra un buchet cu florile ei preferate.

Dacă vreți, totuși, s-o impresionați, puteți comanda un aranjament floral. Ghiveciul ar putea fi o alternativă la deja tradiționalul buchet de flori, cu o condiție însă. E recomandat să alegeți flori care sunt ușor de îngrijit.

Cadouri de 1 martie pentru iubită

Idei de cadouri de 1 martie pentru iubită cu care mergeți la sigur

Pentru că sărbătorim venirea primăverii, mărțișoarele nu ar trebui să lipsească de pe lista de cadouri de 1 martie pentru iubită. Aveți de unde alege pentru că realizatorii mărțișoarelor vor să impresionezeze, la rândul lor, prin creații suprinzătoare. De la mărțișoare pictate, la modele brodate, la cele cu motive tradiționale, prețurile variază între 3 și 10 lei.

Cadouri de 1 martie pentru iubită

Aproape toată lumea iubește bomboanele de ciocolată, așa că, de 1 martie, puteți să-i cumpărați iubitei dulciurile preferate sau, de ce nu, un sortiment deosebit. Nu ar strica să alăturați și o felicitare pe care să scrieți câteva cuvinte sincere.

Cadouri de 1 martie pentru iubită

Amintirile pe care le-ați trăit împreună în vacanță sau în momente cu totul speciale, suprinse în imagini, le puteți personaliza într-o ramă foto, pe care să i-o faceți cadou. Firește, alături de tradiționalul snur împletit alb-roșu.

Cadouri de 1 martie pentru iubită

La mare căutare sunt și cărțile motivaționale sau de dezvoltare personală. În funcție de buget, puteți opta și pentru un parfum fin sau pentru bijuterii despre care știți că și-ar dori să le aibă în colecția ei de accesorii.

Cadouri de 1 martie pentru iubită

Doamnele și domnișoarele își doresc momente de relaxare, așa că ați putea da lovitura dacă o trimiteți la spa. Un masaj cu uleiuri exotice sau o terapie la saună ar fi cadoul care, cel mai probabil, va transforma 1 martie într-o zi de vis.

Cadouri de 1 martie pentru iubită

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.