16/09/2021

Cristiano Ronaldo are o statuie care nu-i seamănă deloc! E, mai degrabă, o caricatură! FOTO în articol

Cristiano Ronaldo are o statuie pe aeroportul din Madeira care nu-i seamănă deloc! Dar deloc, toți cei prezenți la dezvelirea statuii având un șoc când au văzut-o!

Aeroportul din Madeira poartă de miercuri numele de Cristiano Ronaldo, în cinstea fotbalistului în vârstă de 32 de ani, născut chiar în Funchal, capitala Insulelor Madeira, dar ceea ce trebuia să fie o ocazie de bucurie, s-a transformat rapid într-un eveniment cel puţin nefericit.

În cadrul ceremoniei de redenumire a aeroportului a fost dezvelită şi o statuie cu bustul lui Cristiano Ronaldo, care a stârnit o serie de comentarii în presa internaţională. 

Statuia din bronz, care ar trebui să îl înfăţişeze pe fotbalist pare mai degrabă o caricatură. Unii specialişti se întreabă dacă măcar chipul lui Ronaldo a fost inspiraţia pentru această statuie, căci nu seamănă deloc cu sportivul. Alţii au descris-o ”dubioasă” şi chiar ”oribilă”.

Cristiano Ronaldo are o statuie care nu-i seamănă deloc. ”O statuie inexactă”

„Aeroportul Ronaldo, eclipsat de o statuie inexactă”, a titrat Reuters, în timp ce The Guardian a catalogat sculptura drept „un bust dubios”.

Bustul lui Cristiano Ronaldo. EPA/GREGORIO CUNHA

Bineînţeles, nu a durat mult până ce internauţii au început să editeze fotografii cu Ronaldo. pentru a stârni râsete în mediul online, notează Mediafax.

Cristiano Ronaldo se amuză și el de bustul care în înfățișează. EPA/GREGORIO CUNHA

De patru ori câştigător al Balonului de Aur, Cristiano Ronaldo este atât cel mai selecţionat jucător din naţionala Portugaliei, cu 137 de meciuri, cât şi golgheterul all-time al aceleiaşi reprezentative, cu 71 de goluri.

În vara anului 2016, Cristiano Ronaldo a devenit campion european alături de naţionala Portugaliei.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published.