14/06/2024

Mesajul Andreei Bănică înainte de botez. Fotografie emoționantă publicată de artistă în ziua cea mare

Astăzi este o zi mare pentru Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Cei doi își creștinează astăzi băiețelul, pe Noah Andrei, dar o serbează și pe Sofia, fiica lor. Mesajul Andreei Bănică înainte de botez este unul emoționant. 

Duminică, 7 mai, Andreea Bănică și Lucian Mitrea îl creștinează pe Noah Andrei, dar o serbează și pe Sofia, care împlinește astăzi 8 ani. Pentru a marca acest moment, artista a publicat pe Facebook o fotografie în care apar toți cei 4 membri ai familiei.

„Astăzi este o zi specială pentru noi! Sofia împlineşte 8 anişori, iar Noah Andrei va intra în rândul creştinilor. Suntem fericiţi şi bucuroşi să împărtăşim cu voi realizările noastre, cele mai frumoase floricele din grădina noastră. Iubim şi suntem binecuvântaţi”, a scris Andreea Bănică, în dreptul fotografiei.

Lumea mondenă se împarte azi în două pentru a participa la botezurile cu ştaif din showbiz: cel al fetiţei Biancăi Drăguşanu şi cel al băieţelului Andreei Bănică. Ambele petreceri se anunţă de senzaţie, pentru că vedetele nu s-au uitat la bani când au ales locaţiile (de lux, evident), meniul sau decorurile.

Andreea Bănică va oferi un spectacol pe cinste la petrecerea de botez. Copleșită de emoții, artista pune la punct ultimele detalii legate de petrecerea de care s-a ocupat personal. Vedeta va avea o surpriză de proporții pentru cei prezenți.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *