30/11/2021

A fost rezolvat misterul uciderii lui Tupac Shakur? Mărturia șocantă: ”Eu l-am împușcat”

Misterul morții rapperului Tupac Shakur pare să se fi rezolvat după ce în presă a apărut o scrisoare, scrisă de un bărbat aflat după gratii pentru o altă crimă. Acesta mărturisește că el a fost printre cei care au tras în mașina în care se afla Tupac și dezvăluie numele celor care au ordonat atacul, absolvindu-l de vină pe Suge Knight, mogulul rap considerat vinovat.

Scriitorul american RJ Bond a oferit redacției The Sun o scrisoare, care pare a rezolva misterul uciderii lui Tupac în 1996 în Las Vegas. Autorul scrisorii susține că a fost unul dintre cei care au deschis focul asupra Cadillacului în care se afla rapperul. Autorul se numește Danny, și în timp ce se afla în închisoare executând o pedeapsă pentru altă faptă, i-a dat scrisoarea unui producător TV, care urma să realizeze un documentar despre moartea lui Tupac. Pentru că emisiunea a fost anulată, scrisoarea a ajuns în mâinile unui polițist care a atașat-o dosarului crimei, fără a o lua în seamă. Abia când RJ Bond a cerut să studieze dosarul a observat-o și a decis să o facă publică.

Scrisoarea prezintă detalii despre motivele care au dus la crimă, se vorbește despre niște piese pe care Tupac le-a primit și pe care și le-a însușit pe nedrept. De asemenea este menționat faptul că șeful securității de la casa de discuri Death Row Records le-a oferit informații despre locul în care urma să se afle Tupac în noaptea crimei.

Publicația britanică a decis să nu facă publice numele menționate în scrisoare, din motile juridice, deoarece aceștia nu sunt anchetați de autorități și scrisoarea nu are nici un temei legal.

Tupac Amaru Shakur, cunoscut sub numele de 2Pac, unul dintre cei mai controversaţi artişti americani, a fost împuşcat pe 7 septembrie 1996, când pleca de la un meci de box dintre Mike Tyson şi Bruce Seldon în Las Vegas.

Rapperul a ajuns în stare gravă la spital, iar după şase zile a murit, la vârsta de 25 de ani, în timp ce asasinul său nu a fost prins nici până astăzi.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.