15/07/2024

Regina Elisabeta a II la slujba de Paște alături de William și Kate

Ducele și ducesa de Cambridge au fost alături de Regina Elisabeta a II la slujba de Paște, care s-a ținut la Capela St. George de la Castelul Windsor. Alături de aceștia au participat și alți alţi membri ai familiei regale, scrie Daily Mail.

Evenimentul a fost foarte important pentru că regina, în vârstă de 90 de ani a reușit să participle la slujbă, mai ales că la Crăciun ea nu a putut participa din cauza unei răceli și foarte multă lume s-a arătat îngrijorată de starea ei.

Regina Elisabeta, imbrăcată în turcoaz, alături de sotul ei, prințul Philip, la slujba de Paște

Regina Elisabeta și prințul Philip au ajuns la capelă cu mașina, în timp ce ceilalți membri ai familiei regale au mers pe jos. Pentru această ocazie, regina Elisabeta a purtat o haină turcoaz si o pălărie de aceeeași culoare.

O fotografie în care ducesa de Cambridge, îmbrăcată într-o haină crem, realizată de designerul Catherine Walker, face o reverență în fața reginei, în timp ce soțul ei apleacă capul în fața bunicii sale, a făcut înconjurul presei internaționale în cursul zilei.

Regina Elisabeta, imbrăcată în turcoaz, alături de sotul ei, prințul Philip, la slujba de Paște

Prințul William şi Kate au participat la slujbă singuri, fără fiul lor de trei ani, Prințul George și prințesa Charlotte, în vârstă de un an.

La intrarea în biserică, alături de Kate și William stau prințesele Eugenie și Beatrice.

Post-ul Regina Elisabeta a II la slujba de Paște alături de William și Kate apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *