25/01/2022

(P) Atmosferă de familie la Club Hotel Sera

Construit pe malul mării în anul 1986 și renovat aproape în totalitate în 2007 după modelul vechilor palate otomane, Club Hotel Sera este una dintre cele mai luxoase locații din Antalya. Prietenosul resort dotat cu numeroase facilități atrage un număr tot mai mare de turiști în fiecare vară.

Dezvoltat pe o suprafață de 40.000 de metri pătrați, înconjurat de palmieri și la o aruncătură de băț de plaja Lara, Club Hotel Sera găzduiește zeci de arii dedicate distracției și relaxării în familie.

Activități interesante pentru fiecare membru al familiei

Bazat pe un concept care i-a adus succesul timp de 30 de ani, acela de a le oferi turiștilor vacanțe de lux la tarife avantajoase, Club Hotel Sera a ocupat timp de 3 ani, locul 1 la categoria ”Best Luxury Hotel” (în 2012, 2013 și 2014). Tot în anul 2013 câștigat premiul ”World Luxury Spa Awards Country Winners”, datorită centrului SPA cu hammam pe care îl găzduiește.

Club Hotel Sera găzduiește printre altele, un salon de înfrumusețare, o arie de shopping cu magazine, centru de fitness, terenuri de sport, dar și un Mini-Club pentru copii cu baby-sitter.

Petreceri tradiționale turcești

Dacă călătorești aici cu cei mici distracția în familie este garantată. Copiii au parte de programe de animație și învață să picteze în zona dezvoltată special pentru ei, iar seara au loc diverse spectacole și piese de teatru în grădina luxuriantă. În zilele călduroase de vară, juniorii familiei pot înota în piscina cu tobogane sau în golful-lagună de-a lungul căruia se întinde o plajă cu nisip fin numai bună de construit castele.

La Club Hotel Sera au loc party-uri cu diverse tematici, organizate în cadrul disco-clubului, în restaurante, dar și în cele 8 baruri ale complexului.

 Super Ofertă de vacanță – Club Hotel Sera 5* Lara

*Club Standard Room – tarife de la 563 euro/persoană.

*Elegance Standard Room – tarife de la 575 euro/persoană.

*Elegance Family Room – tarife de la 711 euro/persoană.

Servicii incluse: 7 nopți de cazare cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Early Booking de până la 55%! Detalii pe www.holidayoffice.ro, telefon 021.527.50.50, sau la office@holidayoffice.ro.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

(P) Cele mai populare orașe din cizma italiană

În Italia atmosfera de la vita è bella se simte de cum ai pășit pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published.