20/10/2021

Pepe o va lua de sotie pe Raluca si in fata lui Dumnezeu. Vor avea o nunta ca-n povesti

Primele luni ale anului au fost extrem de aglomerate pentru Ionut Pascu, alias Pepe. Artistul filmeaza la foc continuu pentru emisiunile la care participa in calitate de prezentator, ori de jurat, iar restul timpului si-l imparte intre studioul de inregistrari, repetitii, concerte si familie.

Chiar daca are tot programul plin de concerte pana in luna octombrie, Pepe trebuie sa se ocupe si de pregatirile pentru nunta cu Raluca. Pana acum, au stabilit in linii mari detaliile evenimentului care va avea loc in vara:

“Nasi avem (n.r. Andra si Maruta, cei care le-au nasit si fetita), asta este cel mai important. Nu am stabilit inca data exacta. Stim la ce restaurant vrem sa facem, insa nu am stabilit nimic concret cu cei de acolo. Oricum, eu ma mobilizez foarte repede, in doua saptamani rezolv tot. Eu imi voi lua costumul din strainatate, iar Raluca isi va lua rochia din Romania. Ea stie deja cum isi doreste sa arate, asa ca si-o va comanda in curand. Stiu deja cine va canta. Lista cu invitati o am, nu trebuie decat sa comandam invitatiile. Stiu ca sunt o multime de pregatiri de facut, insa ne descurcam”, a declarat artistul, in exclusivitate. Desi a fost mereu un barbat caruia i-a placut traditionalismul, Pepe nu va respecta datinile la nunta sa:

“Nu se va fura mireasa, nu se va face traditia cu cocosul sau cu bradul, ori cu portjartiera. Bineinteles, se va arunca portjartiera. La fel ca si la petrecerea data dupa cununia civila, cand s-a furat mirele, si la cea religioasa se va intampla acelasi lucru. Am numai prieteni nebuni”, ne-a mai spus Pepe, razand.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.