22/01/2022

Superstiția lui Hagi: a purtat jacheta de la meciul cu Steaua! Mourinho și-a scos la licitație paltonul norocos

Superstiția lui Hagi: a purtat jacheta de la meciul cu Steaua! Mourinho și-a scos la licitație paltonul norocos.

Dacă la fotbalul jucat nu prea contăm, la fotbalul vorbit și la superstiții nu ne bate nimeni în lume. Gică Hagi a venit la Giurgiu, pentru meciul cu Astra, cu jacheta purtată la meciul victorios contra Stelei, scor 3-1.
În trecut, Florin Halagian avea șepcuța norocoasă, inscripționată cu Chicago Bulls, mereu cu la meciuri.

Prețul de pornire, 10.000 de lire sterline

Și afară se poartă superstițiile. Portughezul Jose Mourinho și-a scos la licitație paltonul cu care a stat îmbrăcat la meciurile pe banca echipei engleze Chelsea Londra. Suma rezultată a fost donată în scop caritabil.

Paltonul norocos al managerului echipei Chelsea, Jose Mourinho, a fost scos la licitație pe Internet, suma obținută urmând să revină fundației CLIC Sargent care ajută copiii bolnavi de cancer, informează cotidianul ”The Sun”. Paltonul respectiv, de culoare gri, era marca Armani și valorează 1.200 de lire sterline.

Licitatia, organizata pe site-ul cotidianului The Sun, a avut preț de începere suma de 10.000 de lire sterline. „M-am atașat foarte tare de paltonul meu și mă uimește faptul cș a devenit un subiect de mare interes in Anglia. Mi s-a spus ca a devenit cel mai cunoscut palton din fotbal. Reprezinta o parte frumoasa a amintirilor mele legate de Anglia. Poate ca il voi recupera in schimbul unei sume mari de bani”, a declarat Mourinho.

Low și puloverul de cașmir

Joachim Low a plătit 200 de euro pe puloverul de cașmir albastru, care a fost la mare moda in Germania in timpul mondialului. 15 milioane de euro s-au strans in cadrul evenimentului caritabil din Germainia.1 milion de euro! Cu atat si-a vandut puloverul norocos al selectionerul Germaniei, Low. A devenit celebru în timpul Cupei Mondiale. Banii se duc la copiii defavorizati din Germania. Puloverul lui Low s-a vândut cu un milion de euro. Lumea e curioasă să vadă câți bani se vor strange daca Mourinho va scoate la licitatie paltonul norocos. 

Piți, în trening

La nivel vestimentar, România a avut de pătimit. La echipa națională, Victor Pițurcă a stat, la Euro 2008, în trening pe bancă. a motivat refuzul de a purta costum prin faptul că are de dat indicații la margine, iar o costumație elegantă l-ar împiedica să se desfășoare în voie, preferând una lejeră.

Doar  doi selecționeri au preferat treningul unui costum elegant: Victor Pițurcă și Luis Aragones, cel care a scos Spania campioană.

 

Post-ul Superstiția lui Hagi: a purtat jacheta de la meciul cu Steaua! Mourinho și-a scos la licitație paltonul norocos apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

La 81 de ani, Marina Voica își dezăpezește singură curtea de la Breaza

La 81 de ani, Marina Voica va fi premiată, luni, cu ocazia celor opt decenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.