13/08/2022

FOTO / Protest al florarilor în centrul Bucureștiului. Oamenii sunt nemulțumiți că nu li se mai eliberează autorizaţii de funcţionare

Protest al florarilor în centrul Bucureștiului. Circa 150 de persoane protestează în Capitală, nemulțumite că primăriile nu le mai eliberează autorizații de funcționare. 

Florarii și-au dat întâlnire la ora 10:00 în Piața Universității și au venit la protest „înarmați” cu flori. Oamenii sunt nemulțumiți că primăriile din București nu le mai eliberează autorizații de funcționare. Din această cauză, spun ei, locurile de muncă le sunt puse în pericol.

Foto: Adi Manolache

„Acest fapt se datorează Primăriei Capitalei, care a oprit orice fel de avizare deoarece lucrează la un regulament pentru comerţul cu flori. Lipsa avizelor pune în pericol sute de locuri de muncă. Ce facem în această situaţie? Aşa cum ştim, Uniunea Europeană şi statul român trebuie să promoveze condiţii de creere de locuri de muncă pentru integrarea romilor în societate! Contrar acestor principii. în momentul de faţă. cu voie sau fără voie. se pun în pericol sute de familii. În această situaţie, atât noi cât şi copiii noştri suntem nevoiţi să luăm în calcul plecarea din ţară şi bineînţeles să devenim asistaţii sociali ai Europei”, a spus preşedintele Asociaţiei Florarilor şi Meseriilor Tradiţionale, Adrian Dincă.

Florarii au scandat lozinci precum „Noi vrem să muncim cinstit, avem copii de hrănit”, „Vrem avize, vrem să muncim legal”, „Nu vrem ajutoare sociale”, „Meseria noastră este cea mai frumoasă”, „Te naști cu flori, trăiești cu flori, mori cu flori”.

Din Piața Universității, florarii au plecat spre Primăria Capitalei, pentru a-și prezenta revendicările.

Post-ul FOTO / Protest al florarilor în centrul Bucureștiului. Oamenii sunt nemulțumiți că nu li se mai eliberează autorizaţii de funcţionare apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.