29/05/2024

(P) Vedetele își dau întâlnire întotdeauna la Le Château – Castelul din Inima Capitalei

 În mai puțin de doi ani de la lansare, Le Château a devenit locul preferat de întâlnire al vedetelor din România. Motivele sunt ușor de înțeles: Castelul din Inima Capitalei este cel mai elegant centru de evenimente din București și, foarte important, este situat în centrul orașului, fiind ușor accesibil din orice zonă.

Așa că fie că vorbim de o gală de premiere, așa cum a fost cea organizată de Avanataje – Gala Premiilor Femeia Anului sau de cea mai importantă întâlnire a industriei de televiziune – Gala Premiilor Tv Mania, toate au în comun același lucru: sala de evenimente în care s-au desfășurat – Le Château. De fiecare dată, Castelul s-a tranformat radical și a făcut față cu brio scenariului evenimentului, adaptându-se sutelor de invitați și oferindu-le acestora experiențe de neuitat, în special datorită echipei de profesioniști care coordonează în fiecare secundă acțiunea din Castelul din Inima Orașului.

 Le Château este extrem de versatil, putându-se adapta oricărui tip de petrecere, fie că este vorba de evenimente mondene, private sau de cele din sfera corporate. Stilul clasic contrastează puternic cu tehnologia înglobată, așa că orice ogranizator de evenimente știe că Le Château este locul potrivit pentru orice scenariu, oricât de complicat ar fi acesta. Detaliile complete despre facilitatile unice si despre posibilitățile de personalizare puteti obtine accesand www.le-chateau.ro

În galeria de mai jos regăsiți o mică parte dintre vedetele și persoanele publice care au trecut pragul Le Château în ultimii doi ani, la cele două Gale TV Mania și cele două Gale ale Premiilor Femeia Anului care au avut loc sub cupola Castelului.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

(P) Distracții cu piticii în parcurile acvatice din Costa Brava

Vara este aproape, iar dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru vacanța cea mare alături …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *