23/02/2024

Șerban Huidu, furios la culme din cauza unei companii de telefonie mobilă. A aruncat vorbe grele

Șerban Huidu, furios la culme din cauza unei companii de telefonie mobilă. Prezentatorul și-a ieșit din minți de nervi.

Șerban Huidu, cel care în urmă cu ani a provocat în grav accident rutier, a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută din cauza unei companii de telefonie mobilă.

Prezentatorul „Cronicii Cârcotașilor”, care a renunțat la colaborarea lu Mihai Găinușă, a explicat, pe internet, ce s-a întâmplat și a comentat în termeni foarte duri situația prin care a trecut.

Șerban Huidu, furios la culme din cauza unei companii de telefonie mobilă. „Dacă cu mine se comportă așa…”

„Este incredibil ce mi se întâmplă! Sunt de 21 de ani în rețeaua…! 21 de ani! De 6 luni încerc să aflu ce tipuri de abonamente și să reglez contul. De 6 luni. Prima data am fost arondat la unii în Brașov! Bine că erau din Indonezia.

Am avut o experiență înfiorătoare cu o zăludă recomandată, cu care m-am văzut și nu a implementat nimic. M-am văzut în noiembrie, decembrie, ianuarie….nu a făcut absolut nimic!

După ce am reușit să reglez conturile într-un fel, am făcut comandă de trei telefoane. Le aștept de pe 26 martie când a fost încheiat contractul. După 6 luni de zbateri aștept de trei săptămâni să îmi vină niște amărâte de telefoane.

Să vă fie rușine, companie de tot rahatul ce sunteți. Vă dați seama, dacă cu mine se comportă așa, cum se comportă cu oamenii obișnuiți!

Aceasta este o companie cu care eu am făcut proiecte, am lucrat coț la coț cu departamentul de marketing. Sunt absolut dezamăgit și șocat. Dacă viitorul sună ca voi nu sună bine, ci ca dracu! Să vă fie rușine! 21 de ani…”, a criticat șerban Huidu, care a editat postarea inițială, scotând partea în care face referire la comportamentul companiei față de el, care este cunoscut, și față de oamenii obișnuiți.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *