21/05/2022

Cât de frumoasă e! ”Sora secretă” a Andreei Marin nu mai e o puștoaică

In afară de Cristina şi de Ionuţ, fraţii ei buni, Andreea Marin mai are o soră, chiar dacă legătura dintre ele nu e de sânge. Gabriela Puşcaşu e sora vedetei prin alianţă: e fiica mamei ei vitrege, Renata Marin.

Gabriela Puşcaşu,“sora secretă” a Andreei Marin, e o tânără din Iaşi, acum în vârstă de 26 de ani. Aceasta este fiica Renatei Marin, femeia alături de care tatăl ”Zânei” și-a petrecut ultimii ani de viață. Dan Marin, care s-a căsătorit, în 2005, pentru a treia oară, cu Renata, şefa Stării Civile din Iaşi.

Gabriela, la vârsta de 19 ani

Gabriela, provenită dintr-un mariaj anterior al Renatei, a studiat la Facultatea de Arhitectură “G.M. Cantacuzino”, iar în prezent cochetează cu moda.

Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor”, s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România. Andreea mai are doi frați, Cristina și Ionuț.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.