30/11/2021

Pepe și Sore demonstrează că au talent și se dau în spectacol în fața tuturor

Pepe și Sore demonstrează că au talent, alături de Nicoleta Nucă, în emisiunea  „Zaza Sing”.  Cât de bine se vor descurca vedetele invitate în show-ul de la Antena 1 și cât de mult îi vor ajuta sau, dimpotrivă, îi vor încurca pe concurenți, rămâne de văzut!

Pepe și Sore demonstrează că au talent, spre surprinderea lui Liviu Vârciu, prezentatorul emisiunii. Printre cei șase concurenți dornici să demonstreze că niciun vers nu le este străin se numără și doi frați care-și încearcă norocul la „Zaza Sing”, în speranța că, deși nu vor cânta perfect, o vor face corect.

Pepe și Sore demonstrează că au talent în fața lui Liviu Vârciu

Dacă melodia „Radu mami, Radule”, le va da de furcă fraților Stancu, telespectatorii Antena 1 vor vedea miercuri seara, în cea de-a doua ediție a emisiunii și tot atunci vor auzi de mai multe ori la rând melodia „Nu te enerva” a Corinei Chiriac, care-i pune în dificultate pe unii dintre concurenți. Liviu Vârciu va încerca și el să nu se enerveze pe partenerul său de prezentare, Flick, care are un fan chiar pe scena „Zaza Sing”. Domnul Mircea se declară un mare admirator al cunoscutului DJ de la Radio ZU, supranumit și „Domnul Rimă”, și mărturisește că în afară de faptul că îi place să rețină versurile melodiilor, el însuși compune rime. Așa se face că pentru fiecare moment al emisiunii, concurentul va avea o mică poezie potrivită, cu care va destinde și mai mult atmosfera. Și pentru că Flick și concurentul par să aibă mult mai multe în comun, Liviu Vârciu le propune să facă schimb de locuri, astfel că Flick vine pe scenă, în timp ce domnul Mircea se instalează în „taxi-ul” lui.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.