23/02/2024

S-a spart petrecerea! Cristi Borcea s-a întors după gratii

După o zi ca-n povești alături de fiul său și o noapte ca-n filme lângă Valentina Pelinel, Cristi Borcea a fost nevoit să se întoarcă astăzi după gratii. 

Clipe grele în această dimineață pentru Cristi Borcea. După aproape un an în care a așteptat să simtă din nou aerul libertății și să fie pentru fiul său pentru a-l putea boteza, ieri, pe 1 mai, dorința i-a fost îndeplinită.

Condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare în celebrul Dosar al Transferurilor, Cristi Borcea a primit o permisie de 24 de ore, cu ocazia botezului lui Milan Cristian, fiul lui şi al Valentinei Pelinel.

De la petrecere nu au lipsit nici caviarul sau proţapul de berbecuţ pregătit ca la carte. Potrivit informaţiilor noastre, printre invitaţi s-ar fi aflat şi Mihaela Borcea, prima soţie a lui Cristi Borcea, care însă ar fi sărit peste slujba de la biserică şi ar fi mers direct acasă, pentru a nu fi observată. În acest timp, Alina Vidican a plecat cât mai departe, într-o croazieră exotică.

Cheful de câteva ore a fost urmat de o noapte în compania Valentinei, lucru care a făcut ca ziua de astăzi să fie cu atât mai grea, în momentul în care a trebuit să își părăsească din nou iubita și fiul pentru a se întoarce la penitenciar.

Obosit, după ce probabil a profitat de fiecare minut din permisia de 24 de ore, dar și supărat, acesta nu a făcut declarații.

Micuțul Milan, al șaptelea moștenitor, s-a născut în timp ce Borcea încă era căsătorit cu Alina. La finalul anului 2016, cei doi au divorțat însă, astfel că Valentina Pelinel poate visa acum cu ochii deschiși la statutul de ”doamna Borcea”. Astfel, imediat ce va scăpa de strânsoarea gratiilor de la Poarta Albă, Cristi Borcea va putea întemeia alături de ea o familie după toate regulile.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *