05/06/2023

Ilinca Vandici, cea mai frumoasă ipostază alături de iubit. Ambii radiază de fericire

Ilinca Vandici, cea mai frumoasă ipostază alături de iubit.Prezentatoarea de televiziune trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

Binecunoscuta prezentatoare de televiziune este însărcinată cu primul ei copil. Ilinca Vandici formează un cuplu, de ceva vreme, cu Andrei Neacșu. Cei doi urmează să devină părinți pentru prima oară în vara anului 2017.

Vedeta, care cheltuie o avere pe poftele de gravidă, a apărut în fața fanilor ei într-una dintre cele mai frumoase imagini alături de tatăl copilului ei.

 

Ilinca Vandici, cea mai frumoasă ipostază alături de iubit. Le-a făcut urări fanilor

Prezentatoarea de televiziune s-a fotografiat în aer liber, alături de partenerul ei de viață. Cei doi radiază de fericire unul în prezența celuilalt, semn că povestea lor de dragoste merge cât se poate de bine. Ilinca Vandici și Andrei Neacșu sunt  foarte frumoși și au zâmbete largi pe chip.

„Gata, toată familia în poză! ? Eu, Andrei și bebe vă uram un Paste fericit! ❤️❤️❤️”, a spus Ilinca Vandici.

„Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc sărbători pline de lumină, caldură și iubire! ??????????????”, le-a transmis ea prietenilor virtuali cu ocazia sărbătorilor pascale.

Post-ul Ilinca Vandici, cea mai frumoasă ipostază alături de iubit. Ambii radiază de fericire apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *