18/04/2024

Ce ținută au purtat Andreea Bănică și soțul ei la botezul fetiței Andreei Bălan – FOTO

Andreea Bănică și soțul ei s-au numărat printre vedetele care au fost prezente sâmbătă seara la petrecerea de botez a fetiței Andreei Bălan. Cântăreața a purtat o ținută extravagantă și a reușit să capteze atenția celor prezenți.

Andreea Bănică a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de soțul ei. Așa cum era de așteptat, fanii au fost atenți și la cele mai mici detalii și au observat că artista și-a asortat unghiile la batista de la buzunarul sacoului soțului ei.

„La prințesa Ella Maya”, a scris Andreea Bănică în dreptul imaginii.

Andreea Bălan și-a creștinat fetița, pe Ella, în vârstă de aproape șase luni, la aceeași biserică unde s-au cununat în urmă cu ceva timp,  Bianca Drăgușanu și Victor Slav, mai exact la Parohia Doamna Oltea din Bucureşti, Zona Tei.

Interpreta a preferat ca evenimentul să fie unul discret, la care să participe doar familia și câțiva prieteni foarte apropiați.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *