18/04/2024

Andreea Marin l-a dat de gol pe Mihai Petre. A dezvăluit un amănunt intim. Coregraful s-a fâstâcit

Andreea Marin l-a dat de gol pe Mihai Petre, în direct la Uite cine dansează, semifinala de luni seara, 1 Mai. Vedeta, care a pregătit dansul din această seară alături de colegul său, nu a avut nicio reținere în a dezvălui că acesta a făcut burtă și s-a îngrășat.

Andreea Marin l-a dat de gol pe Mihai Petre, de față cu toată lumea. Vedeta a făcut glume pe seama juratului, spunând că a mancat cam mult în ultima perioadă.

Andreea Marin l-a dat de gol pe Mihai Petre. Juratul a dansat alături de Alex Velea și partenera lui

Andreea Marin l-a dat de gol pe Mihai Petre la Uite cine dansează!

„M-a topit la antrenamente. Și am observat…are burtică. S-a văzut puțin în timp ce dansam”, a spus Andreea Marin, stârnind amuzamentul celor din jur. Mihai Petre s-a fâstâcit și a declarat că nu este adevărat.

Jurații de la „Uite cine dansează!” fac show în semifinala de pe 1 mai. Alex Velea și Ecaterina Dosan, Liviu Teodorescu și Marica Derdene, Marius Manole și Olesea Nespeac și Sandu Lungu și Raluca Netca vor dansa luni tango, vals, passo doble și jazz, sub atenta îndrumare a juraților, care vor deveni regizori pentru prima probă a serii. Fiecare jurat va dansa alături de echipa sa, cu care a lucrat și lucrează în aceste zile, și va juriza celelalte trei dansuri, în care nu este implicat.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *