29/05/2024

Preotul Petru Gavril a fost înmormântat împreună cu fetița lui de șase ani. Au murit într-un oribil accident

Au fost clipe sfâșietoare în comuna Lămășeni din Suceava, unde preotul Petru Gavril a fost înmormântat împreună cu fetița lui de șase ani. Sute de oameni l-au condus pe ultimul drum pe părintele care s-a stins, alături de fiica sa, sora și cumnatul său într-un cumplit accident. Slujba de înmormântare a fost oficiată de un sobor format din 100 de preoți, în frunte cu arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Pimen.

O tristețe apăsătoare a cuprins, marți, localitatatea suceveană Lămășeni. Preotul Petru Gavril și fiica sa de doar șase ani, Anastasia, au fost conduși pe ultimul drum de sute de oameni împietriți de durere, informează suceavanews.ro.

Preotul Petru Gavril a fost înmormântat împreună cu fetița lui

Fotografia Anastasiei, fetița de șase ani care a murit în accident

Sute de oameni, printre ei și profesori, elevi, oficialități locale, dar și simpli localnici, au vrut să fie alături de familia îndurerată. Cu chipurile împietrite de durere, s-au îndreptat spre cimitirul din Rotopănești, unde a avut loc înmormântarea.

Slujba a fost oficiată de un sobor impresionant de 100 de preoți, în frunte cu arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, ÎPS Pimen.

În timp părintele Petru Gavril și fiica sa erau înmormântați, soția preotului și o altă fetiță a lor se zbat între viață și moarte patul de spital. Medicii supravegherează cu atenție starea de sănătate a Anastasiei, o fetiță de 10 ani, grav rănită.

Trupurile neînsuflețite ale surorii și cumnatului preotului Petru Gavril au fost depuse la capela bisericii Sf Nicolae din municipiul Suceava, notează sursa citată. Aceștia vor fi înmormântați miercuri, la ora 12.00.

Cei doi soți, alături de părintele Gavril și fiica acestuia, au murit, sâmbătă, în accidentul produs din comuna Cornu Luncii. Oamenii se aflau alături de familia preotului, când mașina, în care se aflau, a fost lovită violent de autoturismul condus de un șofer de 42 de ani. Cu toții mergeau la Iași, pentru a se închina la racla cu moaștele Sfintei Parascheva.

sursă foto: stiridinbucovina.ro


Citește și VIDEO/ Răsturnare de situație în casa bântuită de fantome din Naipu, Giurgiu! Copilul cu puteri paranormale s-a vindecat, iar spiritele rele au fugit


 

Post-ul Preotul Petru Gavril a fost înmormântat împreună cu fetița lui de șase ani. Au murit într-un oribil accident apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *