25/06/2024

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, îl amenință pe antrenorul Ionuț Popa cu demiterea

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, îl amenință pe antrenorul Ionuț Popa cu demiterea. Mesajul edilului a venit pe rețelele de socializare. Robu a pus gaz pe foc, după meciul de campionat ACS Poli – Concordia Chiajna 0-3, într-o postare pe Facebook.

Esența mesajului: ”Dânsul trebuie să înțeleagă că DÂNSUL trebuie să dea tonul schimbării! Iar dacă nu-l dă, cu toată prietenia, va fi schimbat chiar dânsul, pt că niciun antrenor, niciunde în lume, nu e păstrat pe post în lipsa rezultatelor”.

Iată ce a postat Robu pe Facebook:

IONUȚ POPA ARE DREPTATE: LA POLI TREBUIE SCHIMBAT CEVA!

Dar, oricâte merite are dl profesor Ionuț Popa la această echipă -și are merite enorme și eu îl prețuiesc pt ele, doar eu l-am vrut, l-am adus și l-am susținut!-, dânsul trebuie să înțeleagă că DÂNSUL trebuie să dea tonul schimbării! Iar dacă nu-l dă, cu toată prietenia, va fi schimbat chiar dânsul, pt că niciun antrenor, niciunde în lume, nu e păstrat pe post în lipsa rezultatelor! 
1). În primul rând, dl Ionuț Popa trebuie să renunțe la discursul plângăcios de dinainte și de după meciuri! De ce?
Pt că nu se poate face performanță într-un climat de neîncredere în forțele proprii, de blazare, de lamentare permanentă! Ba că n-avem lot, ba că n-avem bani, ba că n-avem noroc, ba că ne fură arbitrii! Până una alta, la ora actuală, restanțele salariale sunt de doar o lună și avem de primit de la Ligă 220000 de euro, lotul e același cu care am învins CFR Cluj -ceea ce nicio altă echipă n-a reușit!-, am învins Dinamo, am făcut egal cu Viitorul etc., făcând 17 puncte în primele 10 etape și doar 1 punct în ultimele 4 !
2). În al doilea rând, jucătorii trebuie să se pregătească mult mai bine, la toate capitolele! Potențial au, sunt buni, dar trebuie mult mai multă muncă! Și trebuie DETERMINARE! ÎNCREDERE ȘI DETERMINARE! Este inadmisibil să vezi că niciun jucător nu este în stare să execute bine o lovitură liberă, ca să vin cu un singur exemplu! Dacă după antrenamente, 2-3 jucători ar sta zilnic o oră-două să exerseze execuția de lovituri libere, sunt convins că alta ar fi situația!
3). În al treilea rând, se impune promovarea juniorilor Clubului! Avem copii excepționali, ei trebuie jucați! Nu doar luați la antrenamente, ci jucați meci de meci, timp semnificativ, cu toată încrederea! Am văzut cu toții ce fac în teren X, Y, Z. Nu-i nominalizez, deocamdată. Au cum să joace mai prost ca ei juniorii noștri cei mai buni?! Mă îndoiesc!

În încheiere:
Eu am încredere în continuare în Ionuț Popa și în jucători! Știu că toți pot! Aștept, atunci, acea schimbare de mentalitate, de atitudine, de la toți! Schimbarea din plângăcioși blazați în luptători învingători!

P.S.
În privința banilor: garantez eu, eu care am asigurat în permanență peste 90% din fondurile cu care Clubul a funcționat din 2012 până în prezent, că nu vor fi probleme! ACS Poli este echipa comunității timișorene, timișene, bănățene și nu va fi lăsată de către aceasta să moară! Asum eu asta, ca polist pur sânge!


Tot pe contul său de Facebook, Robu se laudă că se menține în formă practicând alergarea pe bandă: ”CE PLĂCUT E SĂ FACI SPORT! Săptămâna trecută, s-au împlinit 5 luni de când am făcut intervenția chirurgicală la hernia inghinală pe care o tot agravasem jucând fotbal ca și cum n-aș fi avut-o. Prin urmare, m-am reapucat de sport. Am început printr-o alergare pe bandă. Și ce plăcut a fost! Sper ca într-o lună să pot “raporta” primele goluri!”.

Post-ul Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, îl amenință pe antrenorul Ionuț Popa cu demiterea apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *