29/07/2021

Prima Doamna a SUA Melania Trump are portret oficial

Prima Doamnă a SUA Melania Trump are portret oficial. Fotografia a fost publicată de Casa Albă, la mai bine de două luni după ce Donald Trump a devenit președintele SUA. Reprezentanții administrației au precizat că fotografia a fost realizată la Casa Albă, relatează BBC News.

„Sunt onorată să servesc în poziţia de Primă Doamnă şi abia aştept să muncesc în numele poporului american în următorii ani”, a declarat Melania Trump. Casa Albă nu a prezentat mai multe detalii despre portretul oficial al Primei Doamne.

Melania Trump a respectat tradiţia de a purta negru în primul portret oficial, la fel ca Michelle Obama, Laura Bush şi Hillary Clinton.

Fotografia a fost realizată la Casa Albă, deși Melania locuiește în continuare în Trump Tower, în New York, alături de mezinul cuplului prezidenţial, pentru ca acesta să nu fie nevoit să-și schimbe școala în timpul anului școlar.

Melania Trump ar urma, însă, se mute în vară la Casa Albă. De când soțul ei a devenit președinte, Melania a fost o prezență foarte discretă, participând la câteva evenimente.

În luna martie, ea a găzduit primul eveniment la Casa Albă, în calitate de Primă Doamnă, fiind gazda unui dejun organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Cu toate acestea, Melania a reușit să devină mai populară în rândul americanilor, potrivit sondajelor de opinie. Mai mult, ea se bucură de mai multă susținere din partea americanilor decât Donald Trump, care a glumit că ar putea chiar să-i ceară sfaturi soției sale.

Citește și: Melania Trump a avut prima apariție singură ca Prima Doamnă. Ea le-a citit copiilor de la un spital din New York

Post-ul Prima Doamna a SUA Melania Trump are portret oficial apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.