22/01/2022

Prima Doamna a SUA Melania Trump are portret oficial

Prima Doamnă a SUA Melania Trump are portret oficial. Fotografia a fost publicată de Casa Albă, la mai bine de două luni după ce Donald Trump a devenit președintele SUA. Reprezentanții administrației au precizat că fotografia a fost realizată la Casa Albă, relatează BBC News.

„Sunt onorată să servesc în poziţia de Primă Doamnă şi abia aştept să muncesc în numele poporului american în următorii ani”, a declarat Melania Trump. Casa Albă nu a prezentat mai multe detalii despre portretul oficial al Primei Doamne.

Melania Trump a respectat tradiţia de a purta negru în primul portret oficial, la fel ca Michelle Obama, Laura Bush şi Hillary Clinton.

Fotografia a fost realizată la Casa Albă, deși Melania locuiește în continuare în Trump Tower, în New York, alături de mezinul cuplului prezidenţial, pentru ca acesta să nu fie nevoit să-și schimbe școala în timpul anului școlar.

Melania Trump ar urma, însă, se mute în vară la Casa Albă. De când soțul ei a devenit președinte, Melania a fost o prezență foarte discretă, participând la câteva evenimente.

În luna martie, ea a găzduit primul eveniment la Casa Albă, în calitate de Primă Doamnă, fiind gazda unui dejun organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Cu toate acestea, Melania a reușit să devină mai populară în rândul americanilor, potrivit sondajelor de opinie. Mai mult, ea se bucură de mai multă susținere din partea americanilor decât Donald Trump, care a glumit că ar putea chiar să-i ceară sfaturi soției sale.

Citește și: Melania Trump a avut prima apariție singură ca Prima Doamnă. Ea le-a citit copiilor de la un spital din New York

Post-ul Prima Doamna a SUA Melania Trump are portret oficial apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

La 81 de ani, Marina Voica își dezăpezește singură curtea de la Breaza

La 81 de ani, Marina Voica va fi premiată, luni, cu ocazia celor opt decenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.