12/08/2022

Ce a pățit Bianca Brad într-un magazin. „Am plecat de acolo cu un gust sălciu”

Ce a pățit Bianca Brad într-un magazin. Actrița a avut parte de una caldă și alta rece într-un butic cu haine.

Bianca Brad, care în ianuarie anul acesta a împlinit 49 de ani, este una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul românesc.

Artista, care a slăbit spectaculos doar în șase luni, a trecut prin momente cumplite în urmă cu ani, când fetița i-a murit cu câteva zile înainte de a se naște.

Vedeta a povestit că recent a trecut printr-o experiență cu totul aparte la un magazin de haine.

„Într-o zi am văzut într-o vitrină, perechea de pantaloni din prima poză și, am intrat în magazin, cu gândul de a mi-o cumpăra. Nu mai aveau. ?
Am întrebat o vânzătoare tânără despre cea expusă în vitrină, sperând să fie mărimea mea și să o pot lua.
Spre dezamăgirea mea, mi s-a spus că nu se poate scoate din vitrină. Nu a sunat la alte magazine, spunând că acel model nu este în mărimea mea, deși mie mi se părea că cel din vitrina era chiar mărimea care mi se potrivește.
Am plecat de acolo, cu un gust sălciu…nu atât pentru că nu puteam avea așa o pereche (pentru mine, fără pereche ?) , cât, mai ales, pentru atitudinea vânzătoarei care nu a fost cea mai prietenoasă.
Mai tarziu mi-am dat seama că aș fi putut întreba când se schimbă vitrina, ca să merg atunci, să-i probez. Asa că a doua zi m-am dus din nou, să-mi incerc norocul. ? Și bine am făcut! ?”, a spus Bianca Brad.

Ce a pățit Bianca Brad într-un magazin. „M-a pufnit plânsul”

„Am dat de o altă vânzătoare, total opusă celeilalte. Chiar înainte sa o abordez, îi remarcasem atitudinea binevoitoare față de clientul din fața mea…?
Discuția cu ea a generat un lanț de reacții care m-au surprins și emotionat foarte tare…
Prima reacție care m-a luat total pe neașteptate a fost…a mea!…?
Atunci cand am întrebat-o și rugat-o dacă se poate să mă anunțe când se schimbă vitrina, pentru că-mi doresc foarte mult acei pantaloni din cauza rândunelelor care au o însemnătate foarte specială pentru mine…m-a pufnit plânsul!!
Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva de foarte multă vreme ?…poate unde luna asta se vor împlini 10 ani de cand Emma mea a plecat spre Ceruri… ?❣
Reacția vînzătoarei a fost extraordinară: m-a luat în brațe și m-a ținut așa strâns, până am reușit, cu eforturi mari, dar în scurt timp, să mă liniștesc…?
S-a purtat cu atât de multă delicatețe și empatie, încât aș fi numit-o pe loc, „angajata lunii” și aș fi dat-o drept model de compasiune, tuturor….nu doar lucrătorilor din comerț…?

Ca să nu mă mai lungesc…după câteva zile, m-a sunat să mă anunțe când se schimbă vitrina, i-am probat și…erau chiar mărimea mea! ☺
Îmi pare rău ca nu i-am reținut numele, dar îi voi fi mereu recunoscătoare…nu atât pentru perechea de pantaloni care, până la urma e doar un obiect vestimentar, cât, în mod special, pentru felul în care s-a purtat cu mine…?⚘
Cred că este una dintre acele amintiri despre care voi putea povesti cu aceeași emoție, bucurie și recunoștință, chiar și peste 20 de ani…
În încheiere țin să precizez că sunt bine ☺ și că aș aprecia dacă nu aș primi mesaje de genul „Fii tare!”, „Gândește-te la Luca” …
Reacția mea, chiar dacă m-a surprins, face parte din „normalitatea” unui părinte care a pierdut un copil, dar care a reînvățat să se bucure de viață , cu smerenie și recunoștință…ceea ce le doresc tuturor părinților de îngeri…precum și celor care au pierdut pe cineva drag…???☀
Ei, cei plecați…sunt cu noi mereu, in inima noastră…”, a încheiat vedeta.

Post-ul Ce a pățit Bianca Brad într-un magazin. „Am plecat de acolo cu un gust sălciu” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Unde s-a sărutat prima oară Giulia Anghelescu cu Vlad Huidu. “Sunt multe lucruri care îmi dau fiori”

Cântăreața Giulia Anghelescu a dezvăluit unde s-a sărutat prima oară cu partenerul ei de viață, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.