18/04/2024

Astăzi este ziua de naștere a Antoniei. Mesajul lui Alex Velea a făcut senzație în mediul virtual. Ce i-a transmis public

Astăzi este ziua de naștere a Antoniei. Artista împlinește 28 de ani, iar Alex Velea i-a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare. Fanii le-au urat să fie fericiți și să se iubească la fel de mult și în continuare.

Astăzi este ziua de naștere a Antoniei, iar tatăl copiilor ei a făcut public, cel mai emoționant mesaj pentru cântăreață. Acesta a postat și o imagine, în care Antonia este extrem de sexy.

Astăzi este ziua de naștere a Antoniei și a avut parte de o surpriză din partea lui Alex

„Esti peste toate, peste tot. Asa te vreau!!!Esti in aerul ce-l respir, esti in apa ce-o beau… LA MULTI ANI fericiti Iubirea vietii mele. Iti multumesc pentru tot!!! Antonia”. Zilele trecute, mama Antoniei a dezvăluit cât de greu i-a fost fiicei sale să dea piept cu celebritatea. La început, Antonia se temea de paparazzi. Denise Iacobescu spune ca Antonia se temea că este urmărită,  și că nu putea sa faca nicio miscare, lucru care o deranja.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *