29/05/2024

Gestul făcut de Andreea Marin la malul mării. Fanii au fost cuceriți

Gestul făcut de Andreea Marin la malul mării i-a impresionat pe fanii, care sunt la curent zi de zi cu ceea ce face jurata de la Uite cine dansează! Vedeta s-a relaxat la malul mării.

Gestul făcut de Andreea Marin la malul mării i-a surprins din nou pe prietenii virtuali. De data astea, vedeta a călărit, lucru care o relaxează și o face să se simtă liberă. Internauții au fost cuceriți definitiv și i-au urat acesteia vacanță plăcută.

Gestul făcut de Andreea Marindeparte de casă

„Prietenie pe malul marii. #beautyoftheworld #friendship #remember #pretuiesteviata”, a scris Andreea Marin în dreptul imaginii de pe Facebook. „Ce frumos, mă bucur că te relaxezi”, „Aș vrea și eu acolo”, „Relaxare plăcută”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Andreea Marin, care este unul dintre cei patru membri ai juriului de la emisiunea Uite cine dansează, de la Pro Tv, este mămica unei fetițe, Violeta, care a crescut și este din ce în ce mai simpatică. Violeta este singurul copil al divei, din mariajul pe care aceasta l-a avut cu Ștefan Bănică Junior.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *