23/05/2024

Reacția Danielei Gyorfi după ce a auzit că Liviu Vârciu urmează să fie tătic a doua oară. „Nu mai merge din floare în floare”

Reacția Danielei Gyorfi după ce a auzit că Liviu Vârciu urmează să fie tătic a doua oară. Artista a comentat știrea momentului la un post de televiziune.

Binecunoscuta cântăreață daniela Gyorfi a fost invitată la emisiunea „Star matinal”, de la Antena Stars, acolo unde a comentat despre Liviu Vârciu, cel care ar urma să devină tătic pentru a doua oară.

Cea care îi va dărui un copil este Anda Călin, o tânără foarte frumoasă, care și-a încercat norocul și în televiziune.

 

Reacția Danielei Gyorfi după ce a auzit că Liviu Vârciu urmează să fie tătic a doua oară. „E frumoasă fată, dar nu asta contează”

Daniela Gyorfi a mărturisit că se bucură pentru Liviu Vârciu și a fost de părere că femeia din viața artistului trebuie să aibă caracter, pe lângă frumusețe.

„Să le fie de bine, mă bucur pentru Liviu Vârciu. Sper să mai rămână casa lui după ce se însoară. Glumesc. Dacă-şi găseşte femeia pe care o iubeşte şi e motivat… Orice om are pe cineva puternic, care îl echilibrează…

Nu mai merge din floare floare… Eu mă bucur pentru el. E frumoasă fată. Dar ştii cum e frumuseţea… Dar nu asta contează, contează caracterul ei, compatibilitatea, să-l înţeleagă”, a declarat Daniela Gyorfi.

Post-ul Reacția Danielei Gyorfi după ce a auzit că Liviu Vârciu urmează să fie tătic a doua oară. „Nu mai merge din floare în floare” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *