30/11/2021

Gabriel Cotabiță s-a întors în sala de sport. Roxana Vancea i-a fost alături

Gabriel Cotabiță s-a întors în sala de sport, după ce a fost la un pas de moarte, în urmă cu aproape doi ani. Deși nimeni nu se mai aștepta să facă din nou un astfel de efort fizic, Roxana Vancea l-a convins să încerce.

Gabriel Cotabiță s-a întors în sala de sport, iar alături i-a fost Roxana Vancea. Vedeta a postat pe contul de Instagram, o imagine în care apare alături de marele artist.

Gabriel Cotabiță s-a întors în sala de sport și are un sprijin de bază

Gabriel Cotabiță nu a renunțat la sport și a revenit în sala de fitness, după ce în urmă cu doi ani a făcut stop cardio-respirator din cauza efortului fizic depus în sala de sport. ”Bine ai revenit la antrenamente!”, a scris Roxana Vancea pe una dintre rețelele de socializare.

S-a îngrășat peste 20 de kilograme

Artistul nu are în prezent noi probleme de sănătate, doar că viitorul nu sună prea bine pentru el. Asta pentru că, de când a început tratamentul cu un medicament care-i este indispensabil în prezent, Cotabiță s-a îngrășat mai bine de 20 de kilograme, ajungând practic la greutatea pe care o avea înainte de a ține regimul grație căruia slăbise miraculos.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.