14/06/2024

Raluca Zenga și-a sărbătorit soțul. Ce i-a făcut cadou lui Walter Zenga

Raluca Zenga și-a sărbătorit soțul. Blonda i-a dăruit soțului ei ceva care să-i poarte noroc.

Raluca Zenga este o soție fericită și răsfățată de către italianul Walter Zenga. Au împreună o familie frumoasă și unită, se completează și sunt părinții perfecți pentru cei doi copii ai lor, Samira și Walter Jr.

Raluca Zenga și-a sărbătorit zilele trecute soțul care a împlinit o frumoasă vârstă. Frumoasă soție a lui Walter Zenga i-a pregătit o petrecere pe cinste antrenorului italian, alături de prietenii lor apropiați din Dubai, dar și mai multe cadouri simbolice.

Raluca Zenga și-a sărbătorit soțul. Au petrecut alături de prieteni

“A fost ziua soțului meu și am sărbătorit-o acasă, în Dubai, alături de prietenii noștri. I-am luat tot felul de gadgeturi pentru antrenamente, chestii simbolice, printre care și un talisman pentru noroc!”, a spus Raluca.

De asemenea, ea a postat pe Facebook un mesaj de dragoste pentru soțul său:

“La mulți ani frumoși minunatului meu soț, Walter Zenga! La fel ca vinul italian, te faci mai bun odată cu trecerea timpului și îți extinzi astfel modalitățile de a îți răsfața sotiaJ)))”.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *