20/10/2021

(P) Răsfăț în doi la Club Hotel Sera din Antalya

Într-o escapadă la Club Hotel Sera 5* nu-i vei întâlni pe vechii sultani și pe cadânele lor, dar vei păși pe un tărâm extravagant într-o locație luxoasă care amintește de vechile palate otomane și de atmosfera vibrantă cu belly-dance, narghilea și voie bună.

Club Hotel Sera a ocupat 3 ani la rând locul 1 la categoria ”Best Luxury Hotel” (2012, 2013, 2014). Și tot în 2013 a câștigat premiul ”World Luxury Spa Awards Country Winners”, grație imensului centru SPA cu hammam pe care îl găzduiește.

Vederi de vis asupra mării

Poziționat spectaculos pe coasta Mediteranei, în apropierea Munților Taurus, la câteva minute distanță de orașul Antalya, Club Hotel Sera te întâmpină cu generoasa plajă Lara și cu facilități numeroase de petrecere a timpului liber.

Atracțiile hotelului sunt diverse și pentru toate tipurile de turiști, incluzând aici familiile cu copii, tineri dornici de distracții, seniori în căutare de relaxare sau tinerii căsătoriți care vor să-și petreacă luna de miere pe tărâmuri turcești.

Relaxare la SPA și în hammam

Întins pe o suprafață de 40.000 de metri pătrați, Club Hotel Sera este un complex compus din 4 clădiri dispuse pe 13, 7, 5 si 4 etaje cu apartamente, camere, suite și palace-suite cu dotări de 5 stele și arhitectură extravagantă. Toate unitățile de cazare au vederi fabuloase asupra mării, a munților sau spre grădinile exotice ale resortului. Băile generoase au căzi cu jacuzzi, iar turiștii în căutare de relaxare au intrare gratuită la hammam, la saună sau în centrul SPA unde pot opta pentru tratamente faciale, peeling, împachetări corporale sau masaje.

În zilele fierbinți de vară, răcoarea este asigurată în una din cele 3 piscine exterioare, una cu apă de mare și alta dotată cu tobogane și alte distracții. Tot aici există și o piscină interioară luminată în culori boeme pentru a crea o atmosferă romantică specială pentru îndrăgostiți.

 Super Ofertă de vacanță – Club Hotel Sera 5* Lara

*Club Standard Room – tarife de la 563 euro/persoană.

*Elegance Standard Room – tarife de la 575 euro/persoană.

*Elegance Family Room – tarife de la 711 euro/persoană.

Servicii incluse: 7 nopți de cazare cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică. Early Booking de până la 55%! Detalii pe www.holidayoffice.ro, telefon 021.527.50.50, sau la office@holidayoffice.ro.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.