30/06/2022

Ce dorinta sa-i indeplinesti de Dragobete, în functie de zodie.

A venit şi Dragobetele şi toată lumea vrea să îşi celebreze iubirea alături de sufletul pereche. Indiferent dacă eşti sau nu adeptul sărbătoririi iubirii pe stil românesc sau preferi Ziua Îndrăgostiţilor pe stil american, uite ce spun astrele. Vezi ce fantezie să-i îndeplineşti de Dragobete, în funcţie de zodie.

Berbec
Berbecii vor acţiune şi forţă brută, deci îi poţi propune o escapadă cu maşina. Când găsiţi un loc relativ retras, dar nu izolat (o stradă lăturalnică, un drum de ţară), apleacă-te peste schimbătorul de viteze şi vezi cum poţi să-l faci fericit, în timp ce el ţine de 6 pentru trecători. Adrenalina şi ghiduşia experienţei vă va înviora pe amandoi.

Taur
Taurul vrea să deţină mereu controlul, aşa că o fantezie de Dragobete ar fi să te găsească acasă, în pat, într-un set de lenjerie sexy, legată de mâini şi la ochi cu eşarfe de mătase. Lasă-l pe el să aleagă dacă te dezleagă sau nu şi bucură-te de aventură, alături de un bărbat înfierbântat ca un taur în arenă.

Gemeni
Bărbaţii din zodia gemeni iubesc sala de forţă, unde “socializează cu băieţii”. O surpriză plăcută de Dragobete ar fi să-l aştepţi goală pe un multifuncţional sau pe banca de abdomene, după ce ai plătit paznicul sălii să te lase peste program. Asigură-te că ai acoperit camerele de supraveghere cu nişte prosoape, doar nu vrei să ajungi pe net.

Rac
Racii sunt romantici şi siropoşi, dar şi iubitori de artă şi de frumos. De Dragobete, poţi să-l surprinzi cu un joc ingenios, cu indicii puse în cărţile lui preferate, care să-l conducă la “comoara” din dormitor. Rămâne la latitudinea ta să alegi regulile, numărul indiciilor şi factorul sexy din ecuaţie.

Leu
Leii sunt puternici, egoişti şi plini de idei perverse. Dacă vrei să-i îndeplineşti o fantezie de Dragobete, încearcă să ascunzi prin casă sau la el la birou (unde umblă doar el, cum ar fi în sertare) tot felul de jucării sexuale. Mergi la sex shop cu o listă. Nu trebuie să cumperi tot magazinul, fii inventivă: eşarfe de mătase, prezervative colorate, lubrifiant, post-it-uri cu mesaje indecente în pachetul cu mâncare.

Fecioară
Fecioarele sunt foarte calculate, aşa că cea mai fierbinte fantezie a lui ar fi să îl scoţi din obişnuinţă. Fie că îi şopteşti vorbe murdare în timp ce faceţi dragoste, fie că îi propui o poziţie mai neortodoxă, bărbatul fecioară va fi foaarte recunoscător.

Balanţă
Balanţele iubesc să joace teatru, astfel că un joc d erol ar fi cea mai mare fantezie a lui pentru Dragobete. Îmbracă un costum, fă pe şcolăriţa sau menajera şi şterge tot praful din viaţa voastră sexuală.

Scorpion
Scorpionii sunt senzuali şi visează mereu la o partidă de sex oral ca în filme. Acele filme. Aşteaptă-l cu bomboane mentolate, cuburi de gheaţă, sau orice îi place lui mai mult şi invită-l în dormitorul viselor lui. Dă-l pe spate cu mişcări ca în filme şi oferă-i o noapte de neuitat.

Săgetător
Săgetătorii vor aventuri şi adrenalină, aşa că poţi pregăti o surpriză periculoasă. Fă-i o vizită la locul de muncă şi cheamă-l în baie într-o pauză mai lungă, sau mai scurtă, după cât de entuziast este. Ai grijă să nu fiţi văzuţi de paznici sau colegi de-ai lui, alege un loc retras şi nu faceţi zgomot. Trimite-l înapoi la birou şi strecoară-te afară neobservată.

Capricorn
Capricornii iubesc senzualitatea clasică. De Dragobete, pregăteşte-i o cină de neuitat, pe care să i-o serveşti de pe propriul corp. Încearcă sushi sau felii de fructe, frişcă, ciocolată şi comportă-te foarte distant, în ciuda faptului că e din ce în ce mai excitat. Prefă-te că eşti acolo doar ca decor şi întărâtă-l până distruge vesela şi te ia pe sus.

Vărsător
Vărsătorii vor să fie la modă, să facă mereu ceva nou, ceea ce este destuld e greu când ai o relaţie d elungă durată. Oricum ar fi relaţia voastră, puteţi să condimentaţi totul cu o filmare năstruşnică. Poţi să îl surprinzi cu o filmare a voastră despre care nu ştia, sau poţi să îl întărâţi să te sărute în faţa camerei. Doar să aveţi grijă ce faceţi cu filmarea pe urmă.

Peşti
Peştii sunt romantici şi fantezia lor include mai mult ca sigur o seară romantică, o cină delicioasă, lumânări şi, de ce nu, o baie cu spumă parfumată. Îl poţi aştepta de Dragobete direct în cadă, sau îi poţi servi un desert “subacvatic” pe măsura iubirii ce i-o porţi. Vei fi şi romantică şi ghiduşă şi el îşi va aminti de ce te iubeşte aşa mult.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.