23/05/2024

Show de ziua lui Daniel Chiriță, fostul apărător al Petrolului. Peste 200 de invitați la petrecere / FOTO&VIDEO

Show de ziua lui Daniel Chiriță, fostul apărător al Petrolului. Peste 200 de invitați la petrecere, sosiți de la turneul de old-boys de la Ploiești pe care cel care a împlinit sâmbătă 44 de ani l-a organizat.

Petrolul (Zmoleanu, Grama, Ștefan Matei, Sandu Pitulice etc.), Rapid (Măldărășanu, Butoiu,), Dinamo (Ionuț Badea, Ionel Dănciulescu, Marius Niculae), Steaua (Ciocoiu, Aliuță), FC Argeș (Vintilă, Priseceanu, Cristescu, Moiceanu, Ancuța etc), naționala artiștilor (Kamara, Andrei Ștefănescu, Ionuț Moroșanu, Tavi Clonda, Cornel Păsat etc), familie și priteni l-au sărbătorit sâmbătă, 24 martie, pe Daniel Chiriță, fostul fundaș al Petrolului, care a împlinit 44 de ani.

 

Câștigător al Cupei României cu Petrolul Ploiești în 1995 și campion cu Rapid (1999; aici a mai cucerit o Cupă și o Supercupă), Daniel Chiriță a mai evoluat la Universitatea Craiova, FC Național, UTA, Zenit St. Petersburg (Rusia), Șahtior (campion, 2003, Metalist Harkov și Stal Alcevsk (Ucraina).

Chiru, care are o școală de fotbal la Ploiești, s-a retras din fotbalul de performanță, dar continuă să joacă în liga a patra, la Petrolul 95 Ploiești.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *