22/01/2022

Românca rănită în atacul din Londra este susținută prin donații. Mesajul transmis de iubitul ei

Românca rănită în atacul terorist din Londra este susținută prin donații. O pagină a fost deschisă pe platforma justgiving.com, pentru ca familia Andreei să aibă acces la banii necesari pentru îngrijirea româncei. Cu această ocazie, Andrei a transmis un mesaj despre iubita lui.

“Strângem 3.500 de lire pentru Andreea Cristea, victimă a atacului terorist, care se luptă acum pentru viața ei” – este mesajul care apare pe pagina Justgiving.

Andreea și iubitul ei, Andrei, se aflau pe podul Westminster, pe 22 martie, atunci când Khalid Masood a intrat cu mașina în oameni, înainte să înjunghie un polițist și să fie împușcat mortal.

Andrei, care ar fi urmat să o ceară pe Andreea în căsătorie chiar în ziua fatidică, a suferit o fractură în zona piciorului. Andreea, însă, a fost aruncată în râul Tamisa, de unde a fost salvată de cei aflați la bordul unei ambarcațiuni, în stare de inconștiență. De atunci, românca se află într-un spital din Londra și se luptă pentru viața ei.

Între timp, o româncă a avut o inițiativă de a deschide o linie de donații în sprijinul tinerei. Inițial, mulți oameni s-au întrebat dacă banii chiar vor ajunge la familia Andreei, astfel că sora tinerei a confirmat legalitatea paginii.

 

“Această pagină este sigură și toate donațiile vor ajunge la Andreea. Vă mulțumesc pentru suportul și dragostea pe care le trimiteți către ea”, a spus sora româncei.

Ulterior, Andrei Burnaz a venit și el cu asigurări.  “Vă informez că acea sumă (3.500 de lire) este doar suma minimă pentru începutul unei astfel de campanii. Andreea va avea nevoie de suportul nostru pentru o perioadă îndelungată, așa că orice ajutor venit din partea dumneavoastră este apreciat”, a scris Andrei, care la o săptămână de la atac a revenit pe podul Westminster.

La ora scrierii acestei știri, oameni au donat 1.680 de lire.


Citește și:

Post-ul Românca rănită în atacul din Londra este susținută prin donații. Mesajul transmis de iubitul ei apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

La 81 de ani, Marina Voica își dezăpezește singură curtea de la Breaza

La 81 de ani, Marina Voica va fi premiată, luni, cu ocazia celor opt decenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.