19/01/2021
Home / Uncategorized / Fiul lui Adrian Păunescu face dezvăluiri. Ce spune Andrei Păunescu despre mama sa

Fiul lui Adrian Păunescu face dezvăluiri. Ce spune Andrei Păunescu despre mama sa

Fiul lui Adrian Păunescu face dezvăluiri. Andrei Punescu a oferit amănunte neștiute depre mama sa, poeta Constanța Buzea.

Andrei Păunescu este fiul regretatului poet Adrian Păunescu, care a încetat din viață la data de 5 noiembrie 2010.

În ciuda faptului că a avut o viață sentimentală foarte intensă, înșirând cuceriri pe bandă rulantă, Adrian Păunescu a fost căsătorit doar de două ori, prima dată cu poeta Constanţa Buzea, apoi cu Carmen Antal. “Bardul” a avut trei copii pe care i-a recunoscut oficial: Ioana, Andrei şi Ana Maria.

Cu prima sa parteneră de viață, poeta Constanța Buzea, care a murit la doi ani distanță după marele poet, pe 31 augst 2012, Adrian păunescu a fost căsătorit între anii 1961 și 1976.

 

Fiul lui Adrian Păunescu face dezvăluiri. „Era mai severă decât tata”

Andrei Păunescu, fiul lui Adrian Păunescu și al Constanței Buzea, a vorbit despre mama sa într-un interviu la Radio Reșița.

„O să vi se pară ciudat: era mai severă decât tata care, având o voce tunătoare şi o prezenţă impunătoare părea un dur, dar de la tata nu ştiu dacă am luat o palmă, mama, aşa cum era firesc, ne mai dădea câte o palmă ca să ne liniştească, pe fond după copilăria mică în care a fost foarte implicată şi ataşată în viaţa noastră, ea a văzut că ne-am ridicat pe propriile picioare, ne-am aşezat lângă tata mai mult în activitate şi atunci a devenit foarte reţinută şi retrasă”, a mărturisit Andrei Păunescu.

 

Fiul lui Adrian Păunescu face dezvăluiri. „Nici copiii mei, nici nepoții nu i-au călcat casa prea des”

Andrei Păunescu a comentat și despre relația copiilor săi cu bunica lor.

„Ca bunică, sincer să vă spun nu a avut prilejul să se arate, fiindcă noi toţi am fost mult mai aproape de tata iar ea aproape că nu a fost bunică, această dimensiune nu a simţit-o decât ca o realitate scriptică. Nici copiii mei, nici nepoţii mei nu i-au călcat pragul casei prea des, ea preferând singurătatea şi sentimentele de la distanţă”, explicat fiul regretatului Adrian Păunescu.

Post-ul Fiul lui Adrian Păunescu face dezvăluiri. Ce spune Andrei Păunescu despre mama sa apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.