16/09/2021

Fiul lui Adrian Păunescu face dezvăluiri. Ce spune Andrei Păunescu despre mama sa

Fiul lui Adrian Păunescu face dezvăluiri. Andrei Punescu a oferit amănunte neștiute depre mama sa, poeta Constanța Buzea.

Andrei Păunescu este fiul regretatului poet Adrian Păunescu, care a încetat din viață la data de 5 noiembrie 2010.

În ciuda faptului că a avut o viață sentimentală foarte intensă, înșirând cuceriri pe bandă rulantă, Adrian Păunescu a fost căsătorit doar de două ori, prima dată cu poeta Constanţa Buzea, apoi cu Carmen Antal. “Bardul” a avut trei copii pe care i-a recunoscut oficial: Ioana, Andrei şi Ana Maria.

Cu prima sa parteneră de viață, poeta Constanța Buzea, care a murit la doi ani distanță după marele poet, pe 31 augst 2012, Adrian păunescu a fost căsătorit între anii 1961 și 1976.

 

Fiul lui Adrian Păunescu face dezvăluiri. „Era mai severă decât tata”

Andrei Păunescu, fiul lui Adrian Păunescu și al Constanței Buzea, a vorbit despre mama sa într-un interviu la Radio Reșița.

„O să vi se pară ciudat: era mai severă decât tata care, având o voce tunătoare şi o prezenţă impunătoare părea un dur, dar de la tata nu ştiu dacă am luat o palmă, mama, aşa cum era firesc, ne mai dădea câte o palmă ca să ne liniştească, pe fond după copilăria mică în care a fost foarte implicată şi ataşată în viaţa noastră, ea a văzut că ne-am ridicat pe propriile picioare, ne-am aşezat lângă tata mai mult în activitate şi atunci a devenit foarte reţinută şi retrasă”, a mărturisit Andrei Păunescu.

 

Fiul lui Adrian Păunescu face dezvăluiri. „Nici copiii mei, nici nepoții nu i-au călcat casa prea des”

Andrei Păunescu a comentat și despre relația copiilor săi cu bunica lor.

„Ca bunică, sincer să vă spun nu a avut prilejul să se arate, fiindcă noi toţi am fost mult mai aproape de tata iar ea aproape că nu a fost bunică, această dimensiune nu a simţit-o decât ca o realitate scriptică. Nici copiii mei, nici nepoţii mei nu i-au călcat pragul casei prea des, ea preferând singurătatea şi sentimentele de la distanţă”, explicat fiul regretatului Adrian Păunescu.

Post-ul Fiul lui Adrian Păunescu face dezvăluiri. Ce spune Andrei Păunescu despre mama sa apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.