30/11/2021

Roxana Ionescu a fost eliminată de la Uite cine dansează. N-a rezistat decât două ediții | FOTO

Roxana Ionescu fost eliminată de la Uite cine dansează. Cea supranumită Mama-Natură n-a rezistat decât două ediții.

Roxana Ionescu a fost chemată la show-ul Uite cine dansează, de la PRO TV, pentru a o înlocui pe actrița Rona Hartner, cea care s-a accidentat grav la unul dintre dansuri și a avut nevoie să fie operată la menisc.

Din păcate pentru ea, Roxana Ionescu n-a rezistat decât două ediții pe ringul de la Uite cine dansează. Luni, 10 aprilie 2017, ea și partenerul ei de dans, Andrei, au părăsit competiția.

Cei doi au intrat la duel cu Antonia și partenerul acesteia de dans.

După cel de-al doilea dans al fiecăreia dintre perechile aflate la eliminare, jurații au fost cei care au ales echipa va merge mai departe în concurs.

Toți cei patru, Gigi Căciuleanu, Florin Călinescu, Andreea Marin și Mihai Petre, au decis ca mai departe în concurs să meargă perechea formată din Antonia și partenerul ei de dans.

La finalul ediției, când a aflat că este eliminată din concurs, Roxana Ionescu a declarat: „Mă bucur că l-am avut pe Andrei ca partener. E un dansator minunat și merita să meargă mai departe. Îmi pare rău… Cred că am făcut față”.

Citește și: Roxana Ionescu, moment de panică la ”Uite cine dansează”

Post-ul Roxana Ionescu a fost eliminată de la Uite cine dansează. N-a rezistat decât două ediții | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.