23/05/2022

Indila, interpreta melodiei “Dernier Danse”, cum nu ti-ai imaginat-o vreodata

Indila, interpreta melodiei “Dernier Danse” a cunoscut celebritatea peste noapte, gratie melodiei care a strans milioane de vizualizari intr-un timp record.

Cantareata din Franta cu origini algeriene si indiene a ajuns una dintre cele mai cunoscute cantarete din lume, videoclipul piesei ei strangand peste 18 milioane de vizualizari pe Youtube.

Cu toate ca s-a imbogatit peste noapte, cantareata si-a pastrat modestia. Indila nu investeste in haine, poarta foarte rar bijuterii si nu isi spune varsta.

Totusi, ea nu ezita sa se transforme pentru videoclipurile pieselor ei. Este si cazul melodiei Thug Mariage, in al carui videoclip apare complet schimbata, cu un inel urias in nas si in haine indiene.

Aceasta ipostaza a fost o adevarata surpriza pentru fanii solistei, ea fiind cunoscuta nu doar pentru simplitate, ci si pentru eforturile pe care le depune pentru a nu iesi in evidenta.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Noul single lansat de Criss Blaziny, intitulat “Uneori”

Piesa este în colaborare cu Adeline, de asemenea artist Mango Records, şi vine la pachet …

2 comentarii

  1. Bravo Indila! Super melodie !!

  2. Foarte frumoasa melodia, dar si interpreta .

Leave a Reply

Your email address will not be published.