16/09/2021

Andra a încheiat cu succes seria de trei spectacole la Sala Palatului

Andra a încheiat cu succes seria de trei spectacole la Sala Palatului. Cea mai iubita artistă din Romania a susținut timp de trei zile consecutive show-ul “Iubirea Schimba Tot” în fata a mii de oameni.

Andra a încheiat cu succes seria de trei spectacole la Sala Palatului,  iar vedeta a devenit primul artist român cu trei show-uri consecutive de debut în renumita locație. Unul din momentele cele mai emoâionante ale showului a fost cel dedicat artistelor care au influențat-o și au inspirat-o în anii de formare profesională. Pe ecranele imense au apărut la un moment dat imagini cu Mădălina Manole, Mihaela Runceanu, Corina Chiriac, Angela Similea, Laura Stoica și Loredana, pe o coloană sonoră emoționantă: un discurs motivațional al mamei Andrei care îi spunea să își urmeze visul. Vocea din înregistrare aparține unei actrițe.

Andra a încheiat cu succes seria de trei spectacole, în fața a mii de oameni

Andra a început să cânte piesa “Spune-mi” și a invitat-o pe Monica Anghel, interăreta cunoscutului hit, să cânte live alături de ea. Monica Anghel, una din artistele care au ispirat-o pe Andra de-a lungul carierei, și-a făcut apariția pe scenă și a interpretat piesa cu aceeasi pasiune ca în 1996, pe scena Festivalului Cerbul de Aur, când a și câștigat marele trofeu.

La final, Monica Anghel a ținut un discurs emoționant, care a adus lacrimi în ochii spectatorilor. Aceasta a spus că Andra este nu numai un artist excepțional, ci și un om extraordinar și că formează alături de soțul ei, Cătălin Măruță, și de cei doi copii ai lor, o familie frumoasă și unită în orice situație. În spiritul titulaturii show-urilor Andrei, Iubirea Schimbă Tot, Monica Anghel a adăugat faptul că dragostea adevărată pe care o împărtășesc cei doi soți, o adevărată forță care poate muta munții din loc, o inspiră.

“După 3 zile magice, vreau să vă mulțumesc din suflet pentru aplauze, zâmbete, pentru energia pe care mi-ați transmis-o! Sunt cea mai norocoasă și cea mai fericită din lume! Visul meu s-a împlinit! Urmează și alte visuri, cel puțin la fel de ambițioase! Vă mulțumesc! Vă iubesc!”, le-a transmis artista fanilor.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.