03/10/2023

Andreea Marin nu a mai tăcut după “înțepăturile” Mihaelei Rădulescu. “Nu mă interesează să concurez cu nimeni”

Andreea Marin nu a mai tăcut după “înțepăturile” Mihaelei Rădulescu. Vedeta a postat pe contul de socializare o imagine, ce conține un mesaj care lasă loc de interpretări. Fanii au înțeles aluzia și au sfătuit-o pe vedetă să nu pună la suflet.

Andreea Marin nu a mai tăcutși a făcut public un nou mesaj ce a creat isterie în rândurile admiratorilor. De altfel, de când a început emisiunea Uite cine dansează!, proiect din care fac parte ambele vedete, replicile acide nu au lipsit între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, spre deliciul cârcotașilor.

Andreea Marin nu a mai tăcut după “înțepăturile” Mihaelei Rădulescu. “Nu mă interesează să concurez cu nimeni”

Andreea Marin nu a mai tăcut și a făcut public un nou mesaj

“Nu mă interesează să concurez cu nimeni. Sper că toți reușim… Un gând bun. Sper să meargă bine tuturor”; a scris Andreea Marin pe contul de socializare. Fanii au reacționat imediat. „Ești o scumpă, nu mai băga în seamă răutățile”, „Bravo, o adevărată doamnă”, au scris internauții.

„Înainte şi după! Reginele sunt născute în august şi ele nu poartă peruci, hahaha, doar căciuli amuzante şi coafuri demne de o regină! Haha, în lacrimi azi-noapte, din cauza unei peruci stupide”, a scris Mihaela, după ce recent, Andreea Marin a purtat mai multe peruci în emisiuni, cu scopul de a atrage atenţia asupra suferinţelor îndurate de femeile care suferă de cancer.

Post-ul Andreea Marin nu a mai tăcut după “înțepăturile” Mihaelei Rădulescu. “Nu mă interesează să concurez cu nimeni” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *