30/11/2021

Sore face dezvăluiri incredibile despre mama ei. “Timona era extravagantă și…”

Sore face dezvăluiri incredibile despre mama ei, pe blogul personal. De altfel, vedeta recunoaște că datorită acesteia, ea a prins curaj din punct de vedere vestimentar.

Sore face dezvăluiri incredibile despre mama ei, în mediul virtuali. Interpreta a dezvăluit cum era de fapt cea care i-a dat viață, în urmă cu mulți ani.

Sore face dezvăluiri incredibile despre mama ei, Timona

„Eram clasa a 5-a, iar rutina zilnică includea trezit la 6.30 dimineața, spălat pe dinți, îmbrăcat și plecat la școală. Mama mă ducea în fiecare dimineață in masina ei. Un Jeep Suzuki din 1989. ROZ! Fucsia chiar! Da, da… tot cartierul știa că Timona, tipa care conducea mașina aia ieșită din comun, avea drum pâna la scoala Nr. 75, unde fetita ei invata, in fiecare dimineață.

Timona era extravaganta și din punct de vedere vestimentar, nu numai prin alegerea automobilului. Într-o perioadă în care oamenii conduceau masini albe, negre, sau cel mult gri, Timona urca în masina ei retro, fucsia, imbracată în sarafane pâna peste genunchi, din catifea indigo, iar pe cap purta intotdeauna o bereta frantuzeasca, într-o parte. Avea mereu ruj pe buze si blush in obraji, unghiile facute și zambetul larg. In zilele insorite, purta ochelari aviator și in masina asculta mixul ei preferat, cu Coco Jambo si All that she wants de la Ace of Base. Într-o dimineata, am urcat in masina mamei mele îmbrăcată cu o fustă de jeans. Peste niste pantaloni de jeans. Mama ma privea admirativ, semn ca am mostenit îndrazneala de a combina piese, texturi si mi-a spus ca cel mai bine este sa ma imbrac asa cum simt, chiar daca nu se afla mereu in tiparele sau in moda curenta. Starea personala de bine trebuie sa predomine. Asta facea ea zilnic, in toate alegerile ei, de viata sau vestimentare. Mama mea a fost si este #dare2answear.

Multumesc mami,  pentru că m-ai inspirat întotdeauna și mă bucur enorm că astăzi imi ceri sfaturi și te consulti cu mine, asa cum faceam si eu cand eram mică”,  a povestit Sore pe blogul ei.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.