23/05/2024

Carmen Brumă a luat locul 1 la maratonul Bucharest Intenational 10K

Carmen Brumă a luat locul 1 la maratonul Bucharest Intenational 10K, organizat în acest weekend în Capitală. Vedeta a concurat alături de inclusiv nume renumite din atletism precum Gabriela Szabo, Constantina Diță și Paula Ivan.

Carmen Brumă a luat locul 1 la maratonul Bucharest Intenational 10K desfășurat azi în București. Vedeta a participat la competiție inclusiv alături de 800 de oameni din 20 de țări, printre care nume celebre din atletismul românesc precum  Gabriela Szabo, Constantina Diță, Anișoara Cușmir și Paula Ivan, și a obținut locul fruntaș la categoria sa. Mai exact, a alergat 10 kilometri în 44,54 minute, de altfel, și cel mai bun timp al său de până acum.

Carmen Brumă a luat locul 1 la maratonul Bucharest Intenational 10K și a învins-o pe Gabriela Szabo

Carmen Brumă a mai participat până acum la mai multe competiții de acest tip, precum Maratonul Internațional București, Maratonul DHL, Maratonul Reîntregirii Neamului, Crossul Pădurii, având la activ un maraton de 42,195 km și 4 semimaratoane, precum și două curse de 10 kilometri câștigate. Startul a fost dat pe Bulevardul Mareșal Constantin Prezan, între Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle, iar concurenții au alergat până în centrul Bucureștiului trecând pe lângă cele mai importante obiective turistice. Sosirea a avut loc în același punct cu cel de start.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *