29/11/2021
transport mobila
transport mobila

Cum sa alegem firma cu care sa efectuam transport de mobila.

In zilele de azi exista foarte multe firme de transport mobila pe internet. Fiind o varietate atat de mare nu toti stim cum sa alegem cu cine dorim sa lucram. Este foarte probabil sa alegem pe cineva catre face cu masina proprie transport de marfa si mobila care nu stie sa se poarte ca un profesionist si sa ne trezim cu mobila sau cu pachetlele distruse.

Am sa va prezint cativa pasi esential pentru a alege o firma de transport mobila:

1)  faceti o cautare pe motoarele de cautare ex. Google.ro dupa cuvantul cheie “Transport Mobila”  si o sa vedeti ca apar foarte multe rezultate. printre care si cele ce au anut platit la Google.

O sa vedeti destul de des oferte cu preturi incredibil de mici doar ca sa va atraga atentia ca in realitate preturile sunt altele… Sfatul meu este sa nu va alegeti firma cu care doriti sa lucrati dintre cele cu reclama platita.

Site-urile care apar in prima pagina dupa cuvantul cheie Transport Mobila,  dupa cele platite sunt cele mai valoroase, cu vechime si cele mai apelate de clienti.

2) Imediat dupa ce deschideti un site analizati cu atentie grafica acestuia. Daca este facuta prost sau rapid (in fuga) este clar ca este vorba de un comerciant care nu da atentie detaliilor si este posibil sa va alegeti cu un transport de mobila executat prost.

3) Cautati pe site-ul de transport mobila sectiunea Contact si vedeti daca gasiti acolo o adresa. Site-urile ce au doar numar de telefon si un formular de contact nu sunt recomandate!

4) Acesta este cel mai important pas. Sunati la numarul de telefon din site si incercati sa intrebati de pret, daca au echipa care strang si impacheteaza, transporta la masina si apoi descarca la destinatie.

In functie de atentia care vi se da si de raspunsurile primite alegeti daca sa lucrati sau nu cu acea firma de transport mobila.

5) Nicio data nu sunati la o singura firma. Incercati sa contactati minim 3 firme si sa le cereti informatii despre pret. Astfel este foarte posibil sa gasiti un pret convenabil dvs. pentru transportul mobilei.

In speranta ca v-am ajutat cu aceste sfaturi am sa va recomand si o firma cu care am lucrat, deci este probata si totul a decurs ok, iar preturile au fost acceptabile.

Gasisti site-ul aici >>

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

(P) Cele mai populare orașe din cizma italiană

În Italia atmosfera de la vita è bella se simte de cum ai pășit pe …

Leave a Reply

Your email address will not be published.