29/11/2021

EXCLUSIV. Plânge încă după banii lui Iurie Darie. Anca Pandrea nu a primit nici acum drepturile de autor promise de fiul maestrului

La mai bine de patru ani de la moartea lui Iurie Darie, Anca Pandrea nu a primit nici acum drepturile de autor, după ce fiul actorului i-a promis că i le va ceda ei. Aceasta spune că nu a văzut un leu, banii ajungând în visteria statului.

Au trecut mai bine de patru ani de când Iurie Darie s-a stins din viață. În urma sa a lăsat o carieră de invidiat, cu multe filme la activ, și o iubită îndurerată, precum și un fiu cu un viitor promițător, în același domeniu.

Anca Pandrea își plânge și acum sufletul pereche, cu care, spune ea, deseori se conectează! Actrița a rămas cu o sumedenie de amintiri de la cel pe care l-a iubit nu mai puțin de 26 de ani! Și atât. Financiar, dat fiind faptul că cei doi nu au fost căsătoriți, Pandrea nu a primit nimic. Dar nici nu a cerut vreodată ceva. Ducu Darie, fiul regretatului actor, i-a promis însă că-i va ceda ei toate drepturile de autor ale tatălui său! Lucru care nu s-a întâmplat nici până în ziua de astăzi.

Iubita și fiul maestrului nu s-au mai văzut

Munca de zeci de ani de zile a lui Iurie Darie pare să se ducă pe ”apa Sâmbetei”. Asta pentru că drepturile de autor nerevendicate, pe care nimeni nu le-a ridicat, ajung în visteria statului.

De la parastasul de doi ani al actorului, atunci când fiul său, Ducu, și Anca Pandrea s-au întâlnit, iar regizorul a promis că va avea grijă de aceasta, în memoria tatălui său, relațiile dintre cei doi s-au răcit. Ei nu s-au mai întâlnit, și nici la telefon nu s-au mai auzit! Potrivit apropiaților, Pandrea ar fi fost cea care i-ar mai fi trimis ceva mesaje lui Ducu, de sărbători, încercând o apropiere de acesta, mesaje rămase însă fără răspuns.

”Nu am mai vorbit cu Ducu, nu știu ce s-a întâmplat cu drepturile de autor. Nu le-a luat nimeni”, a declarat Anca Pandrea pe marginea acestui subiect.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.